HírekEseményekMotorverseny

Három fiatal magyar tehetség is bekerült a Junior nemzetközi motorsport elvonalába

Fairium next generation racing teamA lehető legnagyobb lelkesedéssel és örömmel tudatjuk, hogy a Northern Talent Cup idei bajnokságában, Rossi Moor és Farkas Kevin, az Ohvale Coppa Italia sorozatban pedig másik két magyar reménység, Lukács Tamás és Matteo Masili is rajthoz áll.

Büszkék vagyunk, hogy a sikeres tárgyalásoknak köszönhetően a 4 pilóta a mostantól hivatalos nevet választott FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM tagjaként képviseli hazánkat és Olaszországot a futamokon.

Nagyon nagy öröm, hogy egy olyan támogatót tudhatunk a csapatunk mellett, amelynek minden munkatársa egy emberként segíti a munkánkat, amely nem más, mint a versenyzőinket a dobogó felső fokára juttatni.

Fairium next generation racing teamA Fairium Kft. mottója is egybecseng a csapat szellemével, miszerint gyorsaság, rugalmasság, csapat munka, segítő támogató hozzáállás, amelyek nélkül nem lehet sikereket elérni sem az életben, sem a pályákon.

A Fairium Kft. – amely 2 rali csapatot is támogat – ügyvezetője Fazekas Attila, hisz abban, hogy a vállalat által képviselt profizmus, dinamika, szorgalom, kitartás, és alázat garantálja majd a jó, és eredményes együttműködést. „Autó vagy motor, nekünk egyre megy a technika hajtja, és a siker utáni vágy.”

Favaro Stefano a Fairium Next Generation Riders Team managere szerint, minden sportágban így náluk is nagyon fontos, hogy olyan partner álljon a csapat mögött, akik az anyagi segítség mellett hisznek a csapatban, és lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal együtt tudnak dolgozni közösen a sikerért. “Mindent megteszünk azért, hogy a szurkolóinkkal és támogatóinkkal minél több alkalommal együtt hallgathassuk a Magyar Himnuszt.” – mondta Stefano.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Farkas Kevin, Rossi Moor, Lukács Tamás és Matteo Masili hamarosan utazik Olaszországba, ahol egy 4 napos edzőtáborban vesznek részt.

Fairium next generation racing teamNorthern Talent Cup:

A MotoGP tulajdonosa a Dorna utánpótlást segítő versenysorozata, amelyben 12-17 év közötti pilóták vehetnek részt Európa közép-keleti részéből. A pilóták egységesen az új KTM 250 Standard motorjával állhatnak rajthoz.

A sorozat győztese automatikusan részt vehet következő évben a Red Bull MotoGp Rookie Cup-ban amelynek részvevői közül legalább két pilótának esélye lesz a MotoGp széria Moto3 kategóriájába kerülni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük