MotorokMotoros jogosítványMotorozás

Már elérhető a teljes oktatóvideó-sorozat a módosított motoros vizsgáztatáshoz

Motoros Oktatóvideók Tanulóknak és OktatóknakA március 1-én életbelépő tantervi módosításokat a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont honlapján elérhetővé tett oktatóvideó-sorozattal kívánja segíteni. A videók az új tantervben szereplő feladatok helyes végrehajtását mutatják be.

Ahogy korábban már hírt adtunk róla, március 1-én lépnek életbe a megújított tantervi és vizsgakövetelmények a motoros jogosítvány szerzésnél. Hogy gördülékeny legyen az átállás, és egyérzelműek legyenek a feladatok, a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont mindent megtesz.

Annak érdekében, hogy a tantervi módosítások valamennyi részletét megismerhessék a motoros vizsgáztatásban érintett szakemberek oktatóvideó-sorozatot készítettek a Safaty Hungary vezetéstechnikai központ területén a vezetéstechnikai központ oktatóival.

Március 1-én lépnek életbe a megújított tantervi és vizsgakövetelmények a motoros jogosítvány szerzénél

A társaság a vizsgázók felkészülését igyekszik támogatni a rendelkezésére álló eszközökkel, ezt a célt szolgálja a most publikált oktatóvideó-sorozat is. A KTI Közlekedéstudományi Intézet és a Vizsgaközpont munkatársai úgy állították össze a videókat, hogy az alapján minden oktató el tudja magyarázni a feladatot, de a tanulók a videók alapján akár önállóan is gyakorolni tudják az egyes elemeket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A videósorozatot ezen a linken találod meg.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük