fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

István Dani őszintén rettegett

kovacs niki istvan dani 1Hogy a rádiós műsorvezetőnek ez volt-e a legfélelmetesebb élmény az életében, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy soha nem felejti el azt a bizonyos két kört, amit Kovács Niki motorversenyző mögött tehetett meg a mogyoródi pályán.

Péntek reggel az Opel Családi Fesztivál helyszínéről jelentkezett a Music FM reggeli műsora. A három műsorvezető közül talán István Dani várta a legkevésbé, hogy pályára léphessen, ugyanis ő egy élménymotorozás részese lehetett Kovács Niki mögött a legújabb Yamaha R1 nyergében. Sokan kapva-kapnának a lehetőségen, de nem Dani, aki egyrészt még életében nem ült motoron, másrészt egyébként sem szíve csücskei a motorosok.

„Bár próbálta leplezni, de már a bemutatkozáskor is láttam az őszinte félelmet a szemében.” – idézte fel Niki az első találkozást. „Öltözés közben és az indulás előtt igyekeztem elmagyarázni Daninak, hogy hol és hogyan kapaszkodjon majd, de azt hiszem, már túl késő volt. Ekkor már annyira izgult, hogy valószínűleg foszlányok jutottak csak el hozzá.”

Dani már az elinduláskor hangos kiabálásba kezdett és ez a következő percekben csak fokozódott. Niki végül a tervezettnél sokkal lassabban teljesítette a köröket, de az Önindító műsorvezetőjére ez is sokkszerűen hatott.

„Rettegtem attól, hogy Niki egyszer csak elhagy a pályán. Komolyan féltem, csúszkáltam az ülésen, és csak azt vártam, hogy végre vége legyen a második körnek” – mondta szinte remegve Dani.

Hogy lesz-e folytatása a közös motorozásnak, arra nem mernénk fogadni, bár Niki felajánlotta a rádiósnak, hogy egyszer nyugodtabb körülmények között is vinné egy kört.kovacs niki istvan dani 2kovacs niki istvan dani 3kovacs niki istvan dani 4kovacs niki istvan dani 5kovacs niki istvan dani 6

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x