fbpx

Kawasaki Z300 – tinihuligán, avagy a kiskorú elmebeteg

kawasakiz30002Végre felvirradt az idén a tavasz, és a hosszas kihagyás után újra megkaparintottam egy friss áldozatot.

Na azért annyira nem kell sajnálni az áldozatot, mert nem ellenkezett a bajúszhúzogatás közben, sőőőt, elég lelkesen kapkodta a kerekeit a szentem. Sajnos nem sikerült a tervezett mennyiséget kergetőzni vele, de azért tudok róla mesélni.

Szóval a kicsininja utódja a Z300-as kiskawa, az A2-es jogosítványra optimalizálva. Supernaked besorolású a gyár szerint, de annyira azért nem pucér.

Nézzük is milyen külsőre!

Bevallottan a Z800-asra hajaz oldalról, benne pedig a felcukkolt kisninja “dübörög”. Az egész guriga nagyon jó kiállású sportos motor, szerintem sikerült olyan optikai elemekkel dúsítani, amitől kifejezetten nagy motornak néz ki. Ilyen baltával hasogatott dizájn néhány kellemes ívecskével, elég zorall összehatású. Csak amikor ráülsz, akkor érzékeled, hogy húdepicike.

kawasakiz30004

A fejszpoilere engem egy transzformer hangyára emlékeztet, és valószínűleg a motor hasán és elején csüngő jó formájú műanyagok adják látványra a nagymotor érzetet. A műszerfala szögletes és sötétben bekapcsoláskor színesen világít mint egy karácsonyfa, éjjel viszont nem zavaró a műszerfal alapfénye. Az indexek mérete nem ment a dizájn rovására, de még az is jó kis szögletes.

Beindítva:

Nem egy üvöltözős vas, de azért sikerült szép mély hangúra belőni, sokatmondóan mélyen kellemesen doromboló. Viszont ha elkezdi pörgetni az ember, a 7000-es fordulatnál már erőteljesen villanymotorhangú lesz, de menet közben kit is érdekel ez?

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Mina

Mina

Fotós, fényzsonglőr és a Csajokamotoron.hu tesztpilótája.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x