fbpx

Ana Carrasco a gerincműtét után újra tesztel

Ana CarrascoA teljes fittségi állapotának visszanyerése érdekében az egykori WorldSSP300-bajnok, Ana Carrasco a pályára visszatérve még önmagát is meglepte a két napos teszt során a Circuit de Barcelona-Catalunya versenypályán február 24-25-én.

A gerincműtét és az ebből eredő sérülések gondolatai mára elhalványultak az emlékezetében. A 23 éves spanyol versenyzőt nem csupán a Kawasaki Ninja 400-as versenymotorjával teljesített köridők érdekelték, hanem az is, hogy hány teljes kört képes megtenni.

A teszten pálya mellől a WorldSBK korábbi versenyzője, Joan Lascorz támogatta és motiválta, így Carrasco a teszt első napján 40 kört, majd a teszt második napján 44 kört teljesített. Ezzel az eredménnyel minden versenyző elégedett lenne a téli teszteken. Ennek fényében különösen lenyűgözőek voltak Ana számára a gerincműtétet követő öt hónapos rehabilitáció után.

Érthető módon Ana érzett némi kényelmetlenséget, amikor először felült a versenygépére, de végülis Carrasco elérte a kitűzött célokat a pályán, és lenyűgözte Lascorzt is a a hozzáállásával és a kitartásával. A következő teszt Navarrában lesz március 16-17-én.

https://csajokamotoron.hu/egy-gerincserules-vetett-veget-ana-carrasco-idei-szezonjanak-az-ssp300-vilagbajnoksagban

Ana megjegyezte: „Nagyon örülök ennek a két napnak. A Ninja 400-as vezetésével kapcsolatos általános érzéseim nagyon jók voltak, és az eredmények valójában sokkal jobbak voltak, mint amire számítottam. Nagyon magabiztos vagyok a motoron, és a köridők megegyeznek a cél tempómmal, ezért nagyon boldog vagyok.

Ana CarrascoNagyon motiváló volt az is, hogy újra munkába állhattam a csapatommal, és hogy értékes segítséget kaptam Joan-tól is. Egy biztos, még mindig nem vagyok teljesen felépülve a hátsérülésemből, és még mindig vannak fájdalmaim, de ez várható is volt. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden nap javuljon az állapotom és minél előbb versenyre készen álljak.”

 

Forrás: Lulop.com

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x