HírekMotorbemutatóMotorok

2024-ben érkezik a Kawasaki Eliminator Európába

Kawasaki Eliminator 20242024-ben egy teljesen új modellel és koncepcióval tér vissza a Kawasaki motorkerékpárok európai modellpalettájára az Eliminator, amelynek szlogenje “Just Ride”.

Az új Eliminator még több Kawasaki választékot kínál a közepes teljesítményű európai A2-es kategóriában, és jellegzetes városi cruiser stílusú, kényelmes és alacsony ülést, valamint cruiser stílusú 18″ első és 16″ hátsó kerékkombinációt kínál, mindezt egy teljesen új vázon, amelynek középpontjában egy 451 cm3-es Ninja alapú, befecskendezéses, párhuzamos ikermotor áll, amely erős teljesítményt nyújt alacsony fordulatszámon és élénk felső fordulatszám-tartománybeli képességeket.

A korábbi Eliminator modellekre utalva a 2024-es gép farokrészével a márkacsalád örökségét tükrözi, míg a hátsó dupla lengéscsillapítók a “hagyományos találkozik a modernnel” megjelenést segítik. A természetes és nyugodt vezetési pozíciót kínáló, utasbarát kialakítású Eliminator digitális műszereket valamint segéd- és csúszókuplung beépítést kapott.

A Kawasaki által “horizontálisnak” nevezett formatervezési megközelítésre összpontosítva a 2024-es Eliminator teljes specifikációja hamarosan nyilvánosságra kerül – számos valódi tartozékkal együtt -, de az európai vásárlók számára két színválasztékot már megerősítettek; az első lehetőség a metálfényű sima szikrafekete, a második pedig a metálfényű matt szénszürke-sima ébenfekete.

Kawasaki Eliminator 2024

Azt mondják, hogy a legjobb dolgok azokhoz jutnak el, akik várnak, így a potenciális Eliminator vásárlóknak még egy kicsit vissza kell tartaniuk a lélegzetüket, amíg kiderülnek a teljes tényállás a Kawasaki cruiser istállójának üdvözlendő új tagjával kapcsolatban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük