CsajokMotoros csajok

Tűsarok és krosszcsizma – Semmi-Kis Tünde, aki nem csak beszél a motorozásról

semmi kis tunde portre 5Sok nő kacérkodik a motorozás gondolatával. Vannak, akik megelégszenek azzal, hogy párjuk mögött, utasként vegyenek részt ebben az élményben. Egyre többen akadnak olyanok is, akik egy régi álmukat valósítják meg azzal, hogy jogosítványt szereznek, és megveszik álomgépüket, mellyel sok felejthetetlen élménnyel teszik színesebbé életüket.

Sajnos, sokak számára ez az álom csak egy rövid ideig valósulhat meg, mert nem tudják a családdal, magánélettel, anyagi lehetőségekkel egyeztetni annak tartósságát. Akadnak olyanok is, akik egészen egyszerűen „kiszeretnek” a motorozásból, és csak egy életszakasz kedves hobbijaként emlékeznek rá, és csak beszélnek arról, hogy ők motorosok, vagy azok voltak valaha.

Semmi-Kis Tünde nem tartozik egyik kategóriába sem. Ő azon kevesek egyike, aki már gyermekkorában megfertőződött a sokat emlegetett benzingőzben, és a járművek iránti örök szerelemmel éli életét. Nem is tudná a világot motorok és autók nélkül elképzelni. Igazi fanatikus. Keményen rajta van a témán, és nem csak beszél róla.

Az emberek sokszor első pillantásra ítélnek, és ez az ő esetében is így van. Aki Tündét ismeri, vagy lehetősége nyílt arra, hogy megtudjon róla többet, hamar rájön, hogy egy kedves, őszinte, érdeklődő és szerény nő, aki nincs elszállva magától, és aki rendhagyó módon férfias hobbikkal vette magát körül, melyeknek hatalmas lelkesedéssel hódol. A hobbik, szenvedélyek sorában az első helyen természetesen a motorozás áll.

Meglepő, hogy motorozik

Ha ismerősei megtudják, hogy motorozik, sokakra még mindig meglepetésszerűen hat a tény. Az, hogy motoros, elég szembetűnő dolog, mivel privát életében, sőt, munkája során is sokszor motorral közlekedik, így a döbbent arcokat már megszokta, mikor előbukkan sisakja alól nem mindennapi hajzuhataga.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

semmi kis tunde portre 7Az ilyenkor kapott visszacsatolás mindig pozitív, melyet természetesen élvez is. Bizonyos szinten polgárpukkasztás, hogy egy nőies nő, ily módon különbözik az átlagtól, de számára ez a normális. Manapság egyre több csaj motorozik, így napjainkban ezen azért egyre kevésbé lepődnek meg az emberek.

Tünde a 2005-ös magyarországi szépségkirálynő választás óta mit sem veszített ragyogó megjelenéséből. Ha valaki nem ismeri, csak a vonzó nőt látja benne, és el sem tudja képzelni, miken ment eddig keresztül, és milyen, sokak számára teljesíthetetlen megmérettetéseken szerepelt jó eredményekkel. Itt nem a Magyarország Szépe díjra kell gondolni elsősorban.

A tíz éve elért eredményt nem tartja teljesítménynek, csupán egy szerencsés adottság kihasználásának. Az igazi teljesítményt nem a kifutón, vagy a címlapokon való megjelenésben látja, hanem abban, amit ő saját maga elért elhivatottsága, kalandvágya, fejlődni akarása során. Azt a tényt, hogy külseje alapján is sikere van, egy szerencsés plusznak tekinti, mely végett hálás a sorsnak.

semmi kis tunde portre 9Erős bizonyítási vágya kizárólag saját maga felé irányul, persze a környezetéből kapott elismerések is erősítik őt abban, hogy jó úton jár. Nem azért vág bele újabbnál újabb dolgokba, hogy a nagyvilágnak mutassa meg eredményeit, hanem mert őt magát érdekli a nagyvilág, és egyre többet szeretne látni belőle.

Bár kipróbálta magát versenypályán is, nem érzi azt, hogy megelégedne a zárt térrel. Ő ennél sokkal többre vágyik. Magassága végett sem egy (183 cm) motorversenyző alkat, így maximális teljesítményt a versenysportban nem tudna nyújtani.

A világot sokkal színesebben látja, és vágyik arra, hogy saját szemével lássa annak minden árnyalatát. Egyre többször próbál olyan utakra eljutni, melyek során új kihívásokkal, új tájakkal, új emberekkel és kultúrákkal találkozhat. A kalandvágy hajtja, nem pedig a versenyszellem. Vonzzák az úttalan utak, az ismeretlen világ. Ez nála már a függőség szintjére jutott szenvedély, és ha lehet, ki is elégíti ilyen irányú hajlamait.

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük