fbpx
CsajokMotoros csajok

Tűsarok és krosszcsizma – Semmi-Kis Tünde, aki nem csak beszél a motorozásról

semmi kis tunde portre 3Azt gondolhatnánk, hogy ezek után óvatosabb lett, és fenntartásokkal kezeli a dolgokat. Persze saját kárából tanult valamennyire, az évek során rutinja is egyre nagyobb lett, de ha egy gyors motor van alatta, és elgurul a gyógyszere, akkor még a mai napig is meg tud vadulni rendesen, és elereszti a ménest, szaladjanak csak a lovak. Tisztában van azzal, hogy a baleset benne van a pakliban, de a kockázatok miatt semmiképp sem szeretné abbahagyni ezt a szenvedélyét.

Közhely már és minden motoros jól tudja, hogy a közúti közlekedés a legveszélyesebb, mivel sok a nem várt, változatos veszélyforrás, de Tünde inkább ezt választja a zárt pályán való unalmas körözések helyett, mivel így a világban sok helyre eljuthat.

semmi kis tunde portre 8Bár – mint már minden olvasó számára kiderült – a motorozás Tünde legnagyobb szerelme, sajnos, karrierje építése mellett nem tud munka szinten részt venni a motoros életben. Volt már rá példa, hogy felkérték motorkerékpárokkal foglalkozó cégek, hogy erősítse munkájával tevékenységüket, de a saját vállalkozása mellett kitart, így minden idejét annak szenteli továbbra is.

Mióta a médiától visszavonult, a privát szektorban ténykedik és az ingatlanok világában valósítja meg önmagát és terveit. A visszavonulás tudatos döntés volt részéről. Nem szeretné, ha arcához, vagy nevéhez kötnék azt, amit csinál.

Nem szeretné azt sem, ha pl. a szépségkirálynői múltja vagy egyéb, számára nem tehetséggel, tudással, hanem csak adottsággal szerzett előny vinné előre az üzleti életben. Ő több egy csinos arcnál, és szellemi tőkéjével szeretne ezen a téren bizonyítani. A jövőre nézve vannak tervei, és ezeken dolgozik gőzerővel, de mindenképp a saját maga által elért érdemek azok, melyek éltetik.

Talán jobb is így, hogy a munka világában nem a motorokkal foglalkozik, mert így tiszta szerelemként maradhat meg számára a motorozás öröme, a kalandvágy kiélése, az új tájak felfedezése. Ez így tökéletes.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Arra a kérdésre, hogy idős korában be fog e állni a világ híreiben fel-fel bukkanó, nagymama korú motoros nők közé, kategorikus igennel válaszol, mely jövőkép – ha egészségi állapota is engedi, – egészen biztosan valóra válik úgy, ahogy eddigi tervei, álmai is. Sok kitartást és jó egészséget mindehhez!

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x