EseményekHírekMotoros túra

Tragédiába torkollott a motoros emléktúra

Motoros emléktúraEgy édesanya motoros balesetben elhunyt fia számára szervezett emléktúrát, de a túra tragédiába torkollott, mikor az elhunyt fia motorját vezető anyuka az árokba hajtott és meghalt.

Sajnos a sors kiszámíthatatlan, és időnként előfordulnak ilyen rossz viccei. A barátok szerint azonban Diane Everett  nem tudott beletörődni 23 éves fia elvesztésébe és örömmel követte őt a halálba.

Április 5-én Michael Everett Junior mindössze 23 éves korában motorbalesetben meghalt, amikor Harley-Davidsonja nyergében letért az útról a Colorado állambeli Larimer megyei Berthoud városában, otthona közelében.

Gyászoló családja motoros találkozót és emléktúrát szervezett Michael tiszteletére. 2021. május 15-én Michael édesanyja, az 51 éves Diane úgy döntött, hogy elhunyt fia másik motorkerékpárján, egy 2012-es Honda CBR-en csatlakozik a több mint 80 másik motoroshoz az emléktúrán. Így akart emlékezni a fiára, akivel közös volt a motorozás iránti szenvedélyük.

Diane férje szerint egy ló ugrott ki a felesége motorja elé, ahogy a motoros csapat élén haladt. A nő elvesztette az irányítást a motorja fölött és nagy sebességgel az árokba csúszott, ahol egy vízelvezető csőnek ütközött.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Elindult a motoros szezon, szaporodnak a motoros balesetek, sűrűsödnek a rendőri ellenőrzések is

Diane mostohafia, Joshua is részt vett a motorozáson: “Ahogy egyre közelebb értünk” – mondta a Coloradoan című lapnak – “láttam a motor alkatrészeit, és azt hiszem, mindketten tudtuk, mi történt. Azt hiszem, a helyszínen harcolt az életben maradásért, de ugyanakkor nem hiszem, hogy vissza akart jönni, hanem inkább érezte a kisöcsém lelkét, és úgy döntött, hogy vele marad” – tette hozzá. ”Anyánknak fájt Michael halála, tudtuk, hogy fájt neki, de olyan bátor volt, hogy nem mutatta. Tudom, hogy anyukám boldog és egy jobb helyen van, már nem szenved.”

A Colorado Állami Rendőrség közölte, hogy gyanújuk szerint a túl nagy sebesség vezetett a tragikus balesethez. A rendőrök nem számoltak be semmiről az úton, ami a balesetet okozhatta volna, csupán annyit közöltek, hogy Diane “nem tudta bevenni a kanyart”.

 

Forrás, Fotó: ©David Molina/123RF.COM

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük