Hírek

Szavazz az egyedi Csamtankra

Harley-Davidson CsamtankMárcius elejétől már mindenki számára elérhető az a tank sablon, amelynek letöltésével létrehozhatjuk a saját stílusunkhoz és hangulatunkhoz leginkább illő Harley-Davidson festést.

A Harley-Davidson, a világ egyik legismertebb motormárkája – amely a kezdetektől az egyediség és önmegvalósítás kifejezését képviseli – felhívást intézett a földkerekség összes olyan művészéhez, akik indíttatást éreznek magukban, hogy elkészítsék a legszebb Harley-Davidson tank-mintát az ‘Art of Custom’ elnevezésű versenyen.

Az “Art of Custom” verseny bejelentésére és feltételeinek ismertetésére Miami-ban, a Wynwood művészi negyedben került sor, ahová a világ összes részéről érkeztek már művészek, hogy üresen álló falak átfestésével utcai remekműveket alkossanak. A Wynwood galériák művésze és nagykövete, Lebo a bejelentő eseményen három tank-mintát be is mutatott, amelyek nem csak “életre keltették” a Harley-Davidson tankokat, de fel is kerültek a márka digitális tank falára, melynek eredetije a Milwaukee-ban levő Harley-Davidson Múzeumban található.

Természetesen a Csajokamotoron.hu-nak is van saját tankja, amelyre ezen a linken szavazhatsz.

A pályázatok feltöltése után a látogatók szavazataikkal kiválaszthatják az 50 legjobb művet, amelyek a zsűri elé kerülnek. A zsűri tagjai között a Harley-Davidson stylist csapata, valamint Lebo és Terry Bradley is helyet foglalnak majd. Ők választják ki az első 10 legjobb alkotást.
 
A közönség ezután újra szavazhat a legjobb műre, majd végül kiderül, ki kapta a legtöbb voksot. A nyertes ellátogathat a Harley-Davidson Milwaukee központjába, Wisconsinba, ahol beadott pályázatát elkészítik a saját, vadonatúj Harley-Davidson Sportster motorjára. A második és harmadik helyezett műveit pedig ki fogják állítani a Harley-Davidson Múzeumban. A festéstől a grafikáig, a résztvevők több területen is kiélhetik művészi hajlamaikat.

tankfal

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük