fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

Aprilia RSV4 Factory és Tuono V4 Factory Speed White excluzív színben

Aprilia RSV4 Factory és Tuono V4 Factory Speed White 2023Az Aprilia V4-es modellcsaládjának zászlóshajó motorjai, az RSV4 Factory superbike és a Tuono V4 Factory hipernaked, Speed White színösszeállításban debütálnak, egy új és exkluzív színválasztékban, amely csak korlátozott ideig lesz elérhető: májustól 2023 végéig.

Az aerodinamikai vonalakat és a beépített szárnyakkal ellátott kialakítást kiemelő fehér szín dominál, a Speed White fényezést piros felnikkel kombinálják, és az oldalán található Aprilia felirat, valamint a 2023-as MotoGP világbajnokságban vezető szerepet játszó Aprilia RS-GP prototípus által inspirált sportgrafika díszíti.

Maguk az Aprilia Racing MotoGP-pilótái, Aleix Espargaró és Maverick Viñales voltak azok, akik a Speed White színösszeállítást először mutatták be a nagyközönségnek az Amerikai Nagydíj hétvégéjén Texasban. Ez a valóban nagyszerű versenyesemény kiemelte a festés szupersportos lelkületét, amely két rendkívüli motornak ad otthont, amelyek a szuperbike szegmens csúcsán állnak a technológia, a teljesítmény és a dizájn tekintetében.

A Speed White színösszeállítás csatlakozik az Aprilia V4 Factory termékcsalád másik két opciójához – Time Attack és Ultra Dark – és májustól korlátozott ideig lesz elérhető az Aprilia márkakereskedésekben.

Aprilia RSV4 Factory és Tuono V4 Factory Speed White 2023

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x