CsajokHírekMotoros divat

Nőies és merész: Kappa KV37 Evo Sharp Lady jet bukósisak

Kappa KV37 Evo Sharp Lady jet bukósisakA KV37 Evo Sharp Lady sisakot kifejezetten a női motorosok számára tervezték, “merész és felismerhető a fekete és fukszia árnyalatokkal játszó kortárs grafikájának köszönhetően, és teljeskörű technikai funkciókat kínál, beleértve a füst színű napellenzőt, a szellőzőrendszert és a mikrometrikus állpántot”.

Ez a vagány, nőies Kappa sisak hőre lágyuló műanyagból készült, átlátszó, karcolásgátló napellenzővel és füstölt napellenzővel felszerelve. Jellemzői közé tartozik a felső szellőzőnyílás, a belső bélés kivehető és mosható, a mikrometrikus pánt pedig könnyű és biztonságos rögzítést tesz lehetővé. Ezenkívül “a sisak különösen zord személyiséggel rendelkezik, amit a sisak héját körbeölelő grafikus vonalak “éles” és letisztult formája is hangsúlyoz”.

Egy másik figyelemre méltó elem a három szín, a fekete szürke és a fukszia kiválasztása, “egy olyan kombináció, amely éppoly nőies, mint amilyen merész, a sötét és semleges árnyalatokat egy élénk árnyalattal keretezi, amely szinte a neonbetét illúzióját kelti”.

A KV37 Sharp Lady jet sisak XS és XL közötti méretekben kapható, és az ECE 22-06 szabvány szerint tanúsított. Súlya 1150 +/- 50 g.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük