fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Egy nő megnyúzatja halott férjét a tetovált bőréért

chris wenzel tetovalas bor nyuzas

Ez is Amerikában történt, mégpedig Saskatoonban. Chris Wenzel tetoválóművészként dolgozott, és saját bőre is szét volt varrva. A nemrégiben elhunyt férj bőrét, be akarja kereteztetni özvegye, hogy megóvja az örökkévalóságnak.

Chris Wenzel a közelmúltban halt bele súlyos betegségébe: fekélyes vastagbélgyulladása volt. Nagyon fiatalon, 41 évesen távozott az élők sorából.

Özvegye, Cheryl nem mindennapi módon szeretne megemlékezni férjéről: meg akarja nyúzatni, a tetovált bőrét, s egy céggel konzerváltatni, illetve bekereteztetni azt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nő szerint, Chris akkor lenne a világon a legboldogabb, ha imádott tetoválásait nem adnák oda az enyészetnek. A Save My Ink Forever nevezetű cég vállalja a kívánság teljesítését: sebészeti úton kimetszik a mintákat, és egy speciális formulába rakva konzerválják.

Kyle Sherwood, a cég egyik vezetője szerint, a tetoválások mind-mind egy történetet mondanak el, s ugyebár azért varratja magára az ember, mert élete végéig meg akar emlékezni valamiről általa. Tehát, Kyle úgy vélekedik, hogy egy Picasso-t sem temetne el senki, akkor a tetoválásokat miért kellene…

 
 
 

 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Today’s a very sad day as we have lost one of the worlds best artists and the worlds best father, friend, husband whatever u wanted him to be he was forever remembered through the numerous amazing pieces of artwork you’ve created and through the boys you’ve raised and taught how to become a man. You’ll always be missed forever gone but never forgotten. You left a footprint behind everywhere you went. ❤️❤️❤️

Chris Wenzel (@chris_wenzel) által megosztott bejegyzés,

Chris Wenzel egyébként, életében először, 9 évesen fogott tetoválógépet a kezébe, s nagynénjén próbálta ki. Ugyanakkor, Chris feleségének, Cheryl-nek is vannak természetesen a férjétől kapott minták a testén, s ő is azt szeretné, hogy halála után konzerválják ezeket.

A Save My Ink Forever által elkészített ‘alkotást’, tavasszal fogják bemutatni a nagyközönség előtt. Megnéznéd?

Forrás: 24.hu Fotó: youtube

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x