fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Szavazz a legjobb hastetoválásra!

omnia 91Az elmúlt három hónapban lezajlott három forduló után júliusban a hason és a mellkas első felén lévő tetoválások versengésével folytatódik a Csajokamotoron.hu online Tetkó a Csajokon versenye.

Az izgalmas mintákra július 21-től augusztus 9-ig lehet szavazni. Az a hölgy, akinek a tetoválására a legtöbb szavazat érkezik, támogatóinknak köszönhetően 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap. A szavazók között pedig egy pólót sorsolunk ki.

A 2007-ben négy hónapon keresztül zajló vetélkedés sikere után 2008-ban még értékesebb nyereményekért versenghettek a tetovált hölgyek a Csajokamotoron.hu segítségével. Idén is folytatódik a verseny, amit egy különlegességgel nyitottunk meg április 5-én. Első alkalommal a Devils Motor Shown élőben is megcsondálhattuk a lányok tetovállásait. A hangsúly ezúttal nem az egyes tetoválások minőségének elemzésén, hanem az összhatáson volt.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix Női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A szavazáshoz kattints ide!

Az idei offline verseny április 21-én vette kezdetét. A korábbi évek tapasztalataiból okulva idén a tetoválások több kategóriában versenghetnek, hogy az összehasonlítás könnyebb legyen. Az elmúlt három hónapban igen szoros küzdelem zajlott az értékes díjakért, és úgy tűnik, nem lesz ez másképp most sem. Ebben a hónapban adunk az erotikának. Akit eddig netán nem hoztak lázba a derékon, lábon, karon lévő minták, azt most biztos nem fogják hidegen hagyni a csajok hasán és mellkasán levő ábrák.

Mostantól augusztus 9-ig 19 napon keresztül lehet szavazni itt a legszebbnek, legfantáziadúsabbnak, legaprólékosabbnak, vagy legszexibbnek ítélt ábrára. A szavazáson közösségi portálunk, a CsamClub.hu regisztrált felhasználói vehetnek részt, akiknek a fórumban legalább egy hozzászólásuk van.

Miközben zajlik a szavazás, várjuk a nevezők jó minőségű (nem telefonnal készített), minimum 260×80 pixel méretű digitális fényképeit az idei utolsó fordulóra, a háttetoválások versenyére az [email protected] címre. Támogatóinknak köszönhetően minden kategória első helyezettje értékes ajándékokat kap összesen 50 000 Ft értékben. A szavazók között egy pasipólót sorsolunk ki.

Csigusz82 tattoo 01bakai monika tattoo01dinacska tattoo feketerozsakfeketeanna3859lua tattoo 02manoka86 058szarvaslany tattoo 67

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x