fbpx

Erős idegzetűeknek – 10 éves gyereket tetoválnak

10 eves gyerek tetovalas amerikaAz interneten egy video keringett arról, hogy egy 10 éves kisfiút tetoválnak, s a pillanatokat a gyerek édesanyja vette fel, majd büszkélkedett vele a virtuális térben. Feljelentették a szülőket, de meg fogják úszni a dolgot.

Az ominózus eset Amerikában történt, Ohio-ban, egy tetováló szalonban. Az említett videofelvételen az látszik, hogy a kisfiú ül valakinek az ölében, miközben éppen varrják.

Nem ellenkezett, láthatóan jól tűrte a fájdalmat, de többször megkérdezte, mikor lesz már kész az S-betű, amit a felkarjára tetováltak fel. A felvételt a gyerek édesanyja rögzítette.

A nőt sokan támadták az interneten emiatt, és fel is jelentették. A helyi rendőrség felkereste a családot, de a kisfiú azt mondta, ő maga szerette volna a tetoválást.

A rendőrök nem tudnak mi alapján vádat emelni, ugyanis kiderült, Ohio-ban nincs korhatárhoz kötve a tetováltatás, tehát semmilyen illegális cselekedetet nem követtek el a szülők.

Mindenesetre, az internet közössége nem véletlenül háborodott fel az eset kapcsán, hiszen egy 10 éves, még kisgyereknek számít és felelőtlenség volt teljesíteni a kívánságát.

Forrás, fotó: Mirror

Mit gondolsz az esetről?

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x