fbpx

A 2020-as CsamClub Fotóblog nyertese pedig….

CsamClub fotóblog 2021Már 2013-óta folyamatosan megy az a kihívás a CsamClub.hu oldalon, amibe minden héten egy arra a hétre legjellemzőbb képet kell feltölteni. Hogy a játéknak tétje is legyen, egy 20 000 Ft-os CsamShop.hu utalványt nyerhet, aki részt vesz.

A játék annak idején azért indult, hogy azok is aktivizálják magukat, akik egyébként nem kimondottan grafománok. Manapság már mindenkinek van okos telefonja, sokan egyfolytában fényképezünk, akkor már miért ne osztanánk meg a hét legjellemzőbb vagy legkülönlegesebb fotóját azokkal, akikkel amúgy is együtt fórumozunk.

A játéknak köszönhetően jobban megismerjük egymást is, és olyan helyekre is eljuthatunk virtuálisan, ahova egyébként nem.

Persze 2020 egy kicsit betett a kalandos kirándulásoknak, mégis születtek érdekes képek. Mindenki kihasználta a kijárási korlátozást így vagy úgy.

Persze ahhoz, hogy valaki minden héten posztoljon egyet, nagy önfegyelem is kell. Könnyű elfelejteni, ha valaki nem jár minden nap a fórumon. De persze nem vagyok ennyire szigorú, egy-két hét csúszás simán belefér, a lényeg hogy év végére meglegyen az 52 (2020-ban 53) poszt.

Tavaly januárban is többen belevágtak a játékba, de év végére már csak ketten maradtunk. Habár a nyeremény vásárlási utalvány sorsoláshoz van kötve, azt hiszem ebben az esetben a nyertes teljesen egyértelmű. Vickancs kitartóan töltögette fel minden héten a képeket, így aki követte őt, biztosan tudja, hogy lett két kiskutyája, akik nemcsak a karantén idejét dobták fel, hanem a lábtörés alatt is szórakoztatták őt otthon.

Szóval Vickancs, gratulálok, hamarosan küldöm az utalványod.

Ha pedig úgy gondolod, hogy van elég kitartásod, hogy hetente egyszer idén is feltölts egy jellemző képet, csatlakozz a 2021-es kihívásunkhoz. Vickanccsal már versenyben vagyunk, még csak egy hét telt el ebből az évből. A tét idén is egy 20 000 Ft-os vásárlási utalvány a CsamShop.hu webáruházba!

A feltételek ugyanazok:

Ahhoz, hogy követni tudjuk, hogy megvan-e minden poszt a héten, az első feltöltésénél hozz létre egy új kategóriát a blogodban a 2021-es fotóblognak, és ide gyűjtsd az ehhez a témához tartozó posztokat. A kategóriák sorrendjét és a blogod kinézetét is tudod változtatni (csináltam róla képernyőképet, hogy könnyebben megtaláld).

A képeket úgy tudod szépen beilleszteni, ha előbb feltöltöd a galériába, és onnan illeszted be a blogszerkesztőbe.

Szóval gyere, várunk! Csatlakozz az idei fotókihívásunkhoz!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2021 január 14. 09:45

Helyesbítés lehet? 😉 Szetm 2011 óta megy, mert 2021 még csak idén van…
Na most már @Szegecs barátom is tudni fogja, mi az a fotóblog kihívás! Remélem, hamarosan csatlakozik ő is, és remek túrákról nagyszerű képeket fog fölpattintani a blogba! Persze mindenkit várunk szeretettel! Remélem, bár egyelőre nem úgy néz ki, én is csatlakozni tudok majd a motorozás közben fotózgatók táborához 😉 talán idén lesz már mivel 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x