KultúraMotoros kép

A 2020-as CsamClub Fotóblog nyertese pedig….

CsamClub fotóblog 2021Már 2013-óta folyamatosan megy az a kihívás a CsamClub.hu oldalon, amibe minden héten egy arra a hétre legjellemzőbb képet kell feltölteni. Hogy a játéknak tétje is legyen, egy 20 000 Ft-os CsamShop.hu utalványt nyerhet, aki részt vesz.

A játék annak idején azért indult, hogy azok is aktivizálják magukat, akik egyébként nem kimondottan grafománok. Manapság már mindenkinek van okos telefonja, sokan egyfolytában fényképezünk, akkor már miért ne osztanánk meg a hét legjellemzőbb vagy legkülönlegesebb fotóját azokkal, akikkel amúgy is együtt fórumozunk.

A játéknak köszönhetően jobban megismerjük egymást is, és olyan helyekre is eljuthatunk virtuálisan, ahova egyébként nem.

Persze 2020 egy kicsit betett a kalandos kirándulásoknak, mégis születtek érdekes képek. Mindenki kihasználta a kijárási korlátozást így vagy úgy.

Persze ahhoz, hogy valaki minden héten posztoljon egyet, nagy önfegyelem is kell. Könnyű elfelejteni, ha valaki nem jár minden nap a fórumon. De persze nem vagyok ennyire szigorú, egy-két hét csúszás simán belefér, a lényeg hogy év végére meglegyen az 52 (2020-ban 53) poszt.

Tavaly januárban is többen belevágtak a játékba, de év végére már csak ketten maradtunk. Habár a nyeremény vásárlási utalvány sorsoláshoz van kötve, azt hiszem ebben az esetben a nyertes teljesen egyértelmű. Vickancs kitartóan töltögette fel minden héten a képeket, így aki követte őt, biztosan tudja, hogy lett két kiskutyája, akik nemcsak a karantén idejét dobták fel, hanem a lábtörés alatt is szórakoztatták őt otthon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szóval Vickancs, gratulálok, hamarosan küldöm az utalványod.

Ha pedig úgy gondolod, hogy van elég kitartásod, hogy hetente egyszer idén is feltölts egy jellemző képet, csatlakozz a 2021-es kihívásunkhoz. Vickanccsal már versenyben vagyunk, még csak egy hét telt el ebből az évből. A tét idén is egy 20 000 Ft-os vásárlási utalvány a CsamShop.hu webáruházba!

A feltételek ugyanazok:

Ahhoz, hogy követni tudjuk, hogy megvan-e minden poszt a héten, az első feltöltésénél hozz létre egy új kategóriát a blogodban a 2021-es fotóblognak, és ide gyűjtsd az ehhez a témához tartozó posztokat. A kategóriák sorrendjét és a blogod kinézetét is tudod változtatni (csináltam róla képernyőképet, hogy könnyebben megtaláld).

A képeket úgy tudod szépen beilleszteni, ha előbb feltöltöd a galériába, és onnan illeszted be a blogszerkesztőbe.

Szóval gyere, várunk! Csatlakozz az idei fotókihívásunkhoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

2 thoughts on “A 2020-as CsamClub Fotóblog nyertese pedig….

 • Tóth F. Csaba

  Helyesbítés lehet? 😉 Szetm 2011 óta megy, mert 2021 még csak idén van…
  Na most már @Szegecs barátom is tudni fogja, mi az a fotóblog kihívás! Remélem, hamarosan csatlakozik ő is, és remek túrákról nagyszerű képeket fog fölpattintani a blogba! Persze mindenkit várunk szeretettel! Remélem, bár egyelőre nem úgy néz ki, én is csatlakozni tudok majd a motorozás közben fotózgatók táborához 😉 talán idén lesz már mivel 🙂

  Reply
  • Köszi, javítottam. 2013. 🙂
   Mindig megzavar ez az évváltás. 🙂

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük