HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Lady Gaga és Bradley Cooper szerelmesen motorozik

lady gaga and bradley cooperKét világsztár egy filmmusicalben: Lady Gaga és Bradley Cooper játszik szerelmespárt, a Csillag születik című filmben. Remek dalok, dráma, motorozás és persze, az amerikai produkciók elengedhetetlen kelléke, a szerelemért való harc.

Október 4-től játszák a mozikban a Csillag születik című filmes musicalt, amelyben Bradley Cooper nem csak főszereplő, hanem rendező és társ-forgatókönyvíró is egyben.

Női társát pedig, Lady Gaga alakítja, aki nem csak dalairól, hanem extravagáns stílusáról ismert, és az átlagos kinézetű, barna hajú lány szerepében valahogy hihetetlen elképzelni/látni.

A film története az, amit már előttük sokan eljátszottak: Jackson Maine (Bradley Cooper) híres énekes, akit a pia és a turnézás tönkretett. De a show businessnek mennie kell! Megismerkedik egy naiv, önbizalomhiányos énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a tehetséget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Természetesen segíti mindenben a fiatal lányt, s közben szépen lassan beleszeret. Kettőjük viszonya egyre szenvedélyesebb lesz, majd jön a távolodási fázis, hiszen a tehetség lassan kezd önmagára ébredni és kiáll a világ elé, hatalmas sikert aratva.

A popdíva előtt, ezt a történetet – 1937 óta – már olyan színésznők főszereplésével forgatták le, mint Janet Gaynor, Judy Garland, Barbara Streisand.

Cooper eredetileg Beyoncé-t akarta a főszerepbe, de az énekesnő nem tudta elvállalni a turnéja miatt. Sőt, az a hír járja, hogy a rendező Clint Eastwood lett volna… No, de az élet másképp döntött!

Ezt az új változatot a kritikusok istenítették és nem meglepő módon, esélyes lesz az Oscar-díjért való küzdelemben is.

Forrás: Port.hu
Fotó: Star Magazine

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük