CsajokHírekTetkó a csajokon

Fekete fényben pompázó UV-testdíszek

uv tattooAz ultraibolya ragyogásban tündöklő UV-testfestéstől, mára eljutottunk a tetoválásokig, melyek szintén kezdenek egyre több embert érdekelni.

 

A diszkókban, az igazi bulizós hatás eléréséért, no meg a hódításért, sok nőnek olyan alapfelszerelésnek számít az UV-testfestés egy-egy estén, mint amikor feldob magára egy ütős sminket.

A nappali világosságnál szinte láthatatlan vonalak, ugyanúgy a sötét fényben látszódnak, mint az UV-tetoválások, melyek elkészítéséhez speciális tinta szükséges. A minták tekintetében ugyancsak határ a csillagos ég, mint a normál tetoválások esetében.

A fehér színnel varrt díszek kevésbé észrevehetőek nappal, de a színes tetkók már jobban látszanak. Igazi szépségük az ultraibolya fényben teljesedik ki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

uv tattoo5

Az UV-tetkók felvarrásának ideje a bőrfelületre, hosszabb időt vesz igénybe, mint átlagos társaiké, de ugyanúgy behegesednek a gyógyulás alatt. Az UV-tintával nehezebb dolgozni, mert vékonyabban lehet felvinni a bőrre, és többek között ezért is nehezebb vele tetoválni.

Az elkészítés ideje alatt kötelező bekapcsolnia a tetoválónak az UV-fényt. Különösen a nem színes minták esetében jelent kihívást a körvonalak felvitele. Ugyanúgy, mint a „rendes” tetoválásoknál, itt is fontos a varrás utáni kezelés, hiszen károsodhat a tetkó, ha nem megfelelően vigyáz rá a gazdája. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem hallgatnak a tetoválóra. Tehát, óvni kell az UV-sugaraktól és a megfelelő krémet használni, míg szépen begyógyul a felület.

A figyelmetlen kezelés hatására megcsorbulhat a minta és akár minden fényben látható lehet, valamint a színek torzulhatnak. Arról nem beszélve, hogy az ultraibolya világításnál megmutatkozó foszforeszkálását is elveszítheti.

Természetesen, ez a fajta tetoválás drágább, mint a normál. Az is tény, hogy kiterjedt kutatási eredmények még nincsenek a hosszú távú hatásairól. Vannak olyan feltételezések, melyek szerint rákkeltő és allergén anyagokat tartalmaz. Esetenként viszketéses bőrgyulladás veszélye állhat fenn.

Ezek ellenére, kedvelt választás azok számára, akik nem szeretnék, ha feltűnő lenne az általuk választott minta, és inkább csak bulik alkalmával mutatkozna meg. Ha valaki az UV-tetoválást választja, fontos, hogy jól képzett, gyakorlott tetoválóval készíttesse a testdíszt.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük