CsajokHírekTetkó a csajokon

Adósságrendezés: Tetkó a csajokon eredményhirdetés

vitalianita 5239A szeptemberi verseny résztvevői már több mint egy hete zaklatnak, hogy a két magazin döntését mikor tudhatják meg. Mindannyiszor telefont ragadtam, és könyörögtem a döntésért.

Tegnap végre sikerült kiszednem minkét magazinból a választásukat. Persze ahogy augusztusban, a szeptemberi versenyzők esetében is a rossz minőségű fotókra, és a sok csinos lányra hivatkoztak. A Wild magazinnál – úgy vettem észre – olyan lányt kerestek, aki amellett, hogy szemrevaló, elég vagány is a motoros újság olvasói számára. A választásban az egész alakos fotók sokat segítettek.

A Tattoo magazin esetében az a tényező is belezavar a döntésbe, hogy mivel ez a Magyar Tetoválók Szövetségének a lapja, nem elég, ha a kiválasztott hölgy csinos és fotogén, de még a tetoválásainak is szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie. Ez pedig szintén nehezen eldönthető egy kis felbontású fénykép alapján.

De nem feszítem tovább a húrt: a Tattoo magazin, egy olyan hölgyet választott, aki tetoválásait fokozatosan adagolta az eddigi három versenyen. Szeptemberre kiderült, hogy alig van olyan testrésze, amelyiket ne díszítené valamilyen tetovált ábra. Aki tehát részt vehet a magazin fotózásán, Donkay, akit az előző két kiválasztott hölggyel, Norcival és Moncával együtt valószínűleg novemberben fognak elhívni a fotóstúdióba.

A Wild magazin első körben négy hölgyet választott ki a szeptemberi nevezők közül, akiktől további képeket kértek. Ők Andzselina, Betty, Őzike és Bori voltak. Sajnos közülük ketten, Őzike és Bori nem reagáltak a levelemre, és nekik nem volt több fotójuk nálam, ezért a döntés Andzselina és Betty egész alakos fotói alapján dőlt el.

Persze a nevezésnek nem volt feltétele a profi fénykép beküldése, de valószínűleg Betty paintballos képe meggyőzte a szerkesztőséget arról, hogy akár a címlapon is megállja majd a helyét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Remélem, a döntéssel mindenki elégedett. Szeretnék ismét gratulálni a győzteseknek! Ne feledjétek, még egy hétig lehet nevezni az idei utolsó “Tetkó a csajokon” versenyre.

A másik elmaradásom a párizsi kiállításró szóló cikkünk hozzászólói között kisorsolandó napellenző. Habár a nap már nem süt olyan erősen, mint nyáron, remélem Szaffi, akit a 15 esélyes közül húztunk ki, örülni fog a nyereményének, amit postán küldünk el neki. De aki most nem járt sikerrel, az se keseredjen el, hiszen hamarosan újra sorolunk!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük