fbpx

Jason Momoa, a csajok kedvence, Budapesten varratott magára

jason momoaNapjainkban minden második csaj odavan Jason Momoa-ért, legismertebb szerepében, Aquaman-ért. Hetek óta a magyar fővárosban tartózkodik, s nemrégiben tetováltatott magára egy mintát. Találkoztál vele?

… vagy csak szerettél volna… Mindenesetre, Momoa, vagy Khal Drogo – akinek ez jobban tetszik, a Trónok harca miatt – Budapesten betért egy tetoválószalonba, Rob Borbashoz, hogy varrasson egy mintát.

No, de nem egyedül, hanem a személyi edzőjével, Mada AbdelHamiddal közös képet választottak. Barátjával az Aquamen forgatásán is együtt dolgoztak, s most itt, Budapesten már bebarangolták a várost.

Az edzőnek ez volt élete első tetoválása – nos, erről is megemlegeti majd szép hazánk fővárosát, ugyanúgy, mint Momoa, aki persze már rendelkezett ezelőtt is tetoválásokkal.

Hamid úgy fogalmazott egy posztjában, hogy a tetoválás által örökre össze vannak kötve barátjával, Momoa-val, akivel közös barangolásuk alkalmával varrattak magukra, s fogadott testvérekké váltak.

Jason Momoa egyébként a Dűne című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten, s lefotózták már a Hősök terén, a parlament előtt, a Batthyány téren, a Nagyi Palacsintázójában, tehát nem az a bujkálós típus… Ezért van még remény, találkozhatsz vele akárhol…

Forrás: Femina
Fotó: Mafab

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x