HírekKultúraMotoros film

Lukács Laci a magyar hangja James Hetfieldnek, a Ted Bundy-ról szóló filmben

atkozottul veszett film lukacs laci tankcsapdaAz Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című, Ted Bundy sorozatgyilkosról szóló filmben a Metallica frontembere, James Hetfield is játszik, s magyar hangja a Tankcsapda énekese, Lukács Laci.

A film az amerikai sorozatgyilkos, Ted Bundy életét mutatja be, akit 30 évvel ezelőtt végeztek ki villamosszékben, s összesen 23 gyilkosságot vallott be – hogy mennyi volt valójában, már sohasem tudjuk meg.

A barna-, középen elválasztott hajú nőket támadta meg, kínozta, ölte meg, de még holtukban sem hagyta őket, ugyanis visszajárt az általában erdőbe rejtett holttestekhez, hogy meggyalázza őket.

„Amerika rémálmáról” Joe Berlinger rendező forgatott egy filmet, amelyben Zac Efron játssza Bundy-t, olyan szereplők mellett, mint John Malkovich, Lily Collins, Jim Parsons és még sorolhatnánk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyik mellékszereplő James Hetfield, a Metallica frontembere, aki azt a rendőrt játssza, aki elkapta Ted Bundy-t. A magyar hangot pedig, a Tankcsapda énekese, Lukács Laci kölcsönözte Hetfield-nek.

Laci úgy nyilatkozott, örült a felkérésnek, mert nagy tisztelője a Metallica-nak, s mint azt láthattuk-hallhattuk, ez kölcsönös, hiszen a banda a magyarországi koncertjén, egy Tankcsapda-számot adott elő.

Ted Bundy egyébként, mondhatni jó képű férfi volt, ezért tudott olyan könnyen áldozatokat szedni – néha úgy tett, mintha el lenne törve a karja, segítséget kért, majd betuszkolta a nőket az autójába. Máskor pedig otthonukban kapta el őket. Azért nem tudták sokáig elkapni, mert folyamatosan változtatta a külsejét, mint egy kaméleon. (A képen bal oldalon Zac Efron, jobb oldalon Ted Bundy látható.)

ted bundy and zac efron

Kétszer meg is szökött – mivel sokáig önmagát védte a tárgyalásokon, bejárhatott a bírósági könyvtárba, s egy alkalommal kiugrott az ablakon. Máskor pedig, a cellájából, a szellőzőn át lógott ki.

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány cím sem véletlen, ugyanis ezt az a bíró mondta Bundy-ra, aki elítélte. A film Liz Kloepfer szemszögéből mutatja be a sorozatgyilkost – a nő évekig együtt élt a férfival, s eleinte nem tudta elhinni, hogy igazak az ellene felhozott vádak, mert otthon kedves, törődő, udvarias volt.

Nagyon jól meg tudta magát játszani, s tévesztette meg a rendőröket, a börtönőröket, akikkel tisztelettudó és rendes volt. Kivégzése után, tömegek ünnepeltek a börtön előtt.

Forrás: index.hu
Fotók: Big Bang Media, SFGate

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük