Hírek

Szerencsi szerencsés

teamsuzuki 0666A motorozás szerelmesei bizonyára tudják, hogy a Moto GP közvetítései alatt egész évben kérdéseket tett fel a két kommentátor, amelyekre SMS-ben lehetett válaszolni. A helyes válaszokért különböző ajándékokat kaptak a játékosok.

A díjak nagy részét az Erste Leasing Motoros Akadémia ajánlotta fel, volt közte kisebb és nagyobb értékű nyeremény is. A fődíj azonban nem volt más, mint egy utazás méghozzá Rimayer Gábor társaságában a Superbike Világbajnokság utolsó futamára Franciaországba, a híres Magny-Cours-i versenypályára. A rengeteg helyesen válaszoló tehát nem csoda, hogy kíváncsian és türelmetlenül várta a sorsolás kimenetelét. A díjnak azonban csak egy valaki örülhetett, aki nem más volt, mint egy szerencsi szerencsés Szepesi Nándor pedagógus.

Október első hétvégéjén lezajlott az élményekben gazdag „kiruccanás”, ahol Nándi egy kicsit bennfentesnek érezhette magát, hiszen a versenyeket, a Superbike kategóriától elkezdve a GSX-R Európa Kupáig közvetlenül a pálya mellől nézhette. Találkozhatott a Superbike Világbajnokság 2007. évi győztesével Toseland-al, hiszen ugyan olyan belépővel rendelkezett, mint a versenyzők.

Rizmayer Gábor csapatfőnöke Szabó Attila még egy kis plusz meglepetéssel is kedveskedett a szerencsés nyertesnek, megajándékozta egy GSX-R Európa Kupás pólóval, amit Rizi és Szabó Attila is dedikált, valamint az Erste Leasing képviseletében jelenlévő Németh Péter is ellátott kézjegyével. A póló átadásakor Fabrizio Pirovano a motoros legenda is gratulált az Eurosporton kiírt játék győztesének.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük