fbpx

Kat Von D hozzáment lelki társához és babát vár

katvond eskuvo cimlapA február 21-i titkos esküvő után a híres tetováló művész és párja a cholo goth zenét játszó Leafar Seyer szombaton vörösbe borította Beverly Hills Hotelt, és immár a család és a barátok társaságában is megünnepelték a frigyüket. 

Instagram oldalukon már napok óta az esküvőre készültek. A korábbi valóságshow sztár és sminkmogul valamint férje, a Prayers zenekar énekese is kedves üzeneteket posztoltak arról, hogy mennyire várják már a nagy napot, hogy végre végleg összeköthessék életüket, és egy család legyenek hárman, hiszen a 36 éves ara kisbabát vár. Már mindketten nagyon készülnek a kisfiú érkezésére, akiből szeretnének egy állatbarát feministát nevelni – ahogy Kat egyik posztjából kiderül. 

Az esküvői ceremóniáról egyelőre kevés kép látott napvilágot. Annyit már lehet tudni,  hogy Kat von D gyönyörű vörös ruháját és hosszú fátylát Adolfo Sanchez tervezte. A gótikus stílusú esküvői dekoráció nagyrésze is vörös volt, ahogy az asztalteraítők és a fények, és visszatérő motívumként megjelentek a koponyák is.

A fogadalmat egy vörös színpadon tették meg ismét vörös virágok alatt a terem közepén. Később Kat énekelt egy dalt a férjének.Természetesen ezek után az esküvői tortta sem lehetett hagyományos, hanem egy hatalmas, részletgazdag kastélyt formázott. 

Az ifjú pár azt ígérte, hogy amint túl lesznek az esküvő fáradalmain és feldongozták mindazt a sok élményt, ami a hétvégén érte őket, még több képet posztolnak majd a nagy eseményről. 

Kat Von D egyébként korábban volt már házas, 2003-2007-ig a szintén tetováló művész Oliver Peck felesége volt, később pedig Jesse James majd DJ Deadmaus jegyese is volt. Reméljük, ezúttal valóban megtalálta az igazit!

 

 

In a couple hours I’ll be walking down the aisle with the love of my life @thekatvond ❤️ EN VIDA Y EN MUERTE ?

Leafar Seyer (@prayers) által megosztott bejegyzés,

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x