fbpx

Csajok, ki mit tetováltat magára a karácsonyi ajándékutalványból?

tattoo kat von d… mert biztosra veszem, hogy sokan kaptatok karácsonyra tetoválás ajándékutalványt! Nem olcsó mulatság a tetováltatás, ezért nem mindenki tudja megoldani a havi fizetéséből, sokan évekig várnak, míg összegyűlik rá a pénz vagy pedig a család, a barátok rakják össze a kellő összeget.

Akinek az első mintája készül majd valamikor év elején, az a legjobbkor varrat magára, hiszen a téli időszak erre a legalkalmasabb. Tudom, elcsépelten hangzik, de nem lehet elégszer elismételni!

Ha mindenki annyira tisztában lenne a tetováltatás szabályaival, nem hallanánk már régóta rossz élményekről, gyulladásokról, fertőzésekről és így tovább…

Ajándékutalványról lévén szó, megbízható szalonra gondolhatunk, tehát itt a „nem menj kontárhoz” témáról most nem esik szó.

A tetoválás, ami olyan, mintha mondjuk lehorzsoltuk volna a bőrünket, végül is egy felszíni sérülés. Sebként kell rá tekinteni, ami hajlamos a fertőzésekre, ha nem vigyázunk rá megfelelően.

A vírusok, baktériumok nagyon kedvelik a friss sebeket, ugyanakkor a nyári időszakban még a napfénytől is óvnunk kell, nem beszélve arról, hogy a strand felejtős a sebgyógyulás időszaka alatt.

Az utókezelés folyamatát hozzá kell egyeztetni az ember napi rutinjához, mert bizony körülbelül pár hétig nagyon vigyázni kell, míg szépen leesik a seb, illetve lehámlik párszor a bőr.

A tetováló el fogja mondani, mit kell tenni pontosan, itt lehet szó fóliázásról, különféle kenőcsök használatáról és a seb tisztántartásáról. A legfontosabbak ezek a dolgok, amiket szigorúan be kell tartani!

Hallottam már olyan történetet tetoválótól, hogy hiába mondta el a szabályokat, az illető delikvens nem figyelt oda, s felháborodottan jött vissza a begyulladt, gennyes tetoválással. Utóbb kiderült, nem követte az utasításokat….

Tehát, akinek első mintája lesz, figyeljen oda, mert ahogyan mondani szokás: az ördög a részletekben rejlik.

Fotó: Revelist

Aztán majd, írd le kommentbe az első élményedet! De a sokadikat is várjuk!

 
 
 
 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x