fbpx

Tetováltatni szeretnél? Vagy mégsem?

tattooKíváncsi vagy, hogy állna rajtad egy tetoválás? Megnéznéd, hogy egy tetszetős minta melyik testrészeden hogyan mutatna?

Abszolút kezdő tetováltatóknak tényleg jó lehetőség lenne, hogy szemügyre vegyék a majdani tetoválást a bőrükön. Akarják-e egyáltalán, vagy hirtelen felindultságból elkövetett, később megbánom dolog lenne.

Ha mondjuk valakinek egy egész hátas-, karos-, lábas tetoválásról van halvány elképzelése, s ahogyan az lenni szokott, elmegy a tetoválóhoz, elmondja nagyjából, mit szeretne, s a művész megrajzolja a nem kicsi mintát, akkor azt már bajos lesz illesztgetni a testrészeinkhez igazítva… Türelemjáték, legalábbis számomra.

A jól átgondoltság elengedhetetlen a tetoválásokat illetően, ezért segítség a művésznek, ha a vendége határozott elképzeléssel jön mindent illetően. Mert ha például az alany meggondolja magát, és mondjuk a háta helyett körben a karjára szeretné az áhított mintát, az újratervezést igényel, hiszen teljesen más a felület, gondolni kell a test áramvonalaira, hajlataira.

A neten böngészve, véletlenül találtam a Virtoo.hu-t, mely oldal azoknak nyújt segítséget, akik meg szeretnék nézni, hogyan állna rajtuk egy minta tetoválásként. A Virtoo meggyorsítja az ember döntését, s a képzelet világából gyorsan magunkhoz térhetünk, ha valóban meglátjuk a fotónkon a későbbi tetoválásunkat. Mellesleg jó játék, elpepecselhet vele bárki!

Persze, itt sablonokról van általában szó, bár, fel lehet tölteni bármilyen mintát, amit csak szeretnénk. A nonfiguratív mintákat ábrázoló alapképektől a tényleges, festményszerű alkotásokig…

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x