Hírek

Vásárolj 10 000 Ft fölött és pólót küldünk ajándékba!

csam black fridayOlyan akciót találtunk ki, amilyen eddig nem volt. Black Friday-tól Cyber Monday-ig vásárolj a Csajok a motoron webáruházában!

A 2018-as Black Friday – Fekete Péntek – alkalmából 2018. november 22-26. között áruházunkban olyan akciót találtunk ki, amilyen eddig soha nem volt. Hogy ezt az akciót igazán értékelni tudd, először nézz szét, hogy mi mindent találsz nálunk. A Csajok a motoron saját termékei mellett felhívnám a figyelmet az ajándék ötleteinkre is, ahol mindenféle praktikus és/vagy vicces, jópofa motoros ajándékot találsz.

Ha még nincs ötleted karácsonyra, nálunk biztos találsz valamit, amire a motoros ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak szüksége van. Vagy ha nincs is rá szüksége, örülni fog neki, hogy az eszedbe jutott, és meglepted valami aprósággal. 

Idén nem kedvezménnyel készültünk a Black Friday alkalmából, mert mindenki más azzal csábítja a vevőket. Nálunk a vevő az első, és mivel tudjuk, hogy aki itt vásárol az a Csajok a motoron elkötelezett híve, úgy gondoltuk, vásárlóink biztosan örülnének egy egyedi csajos vagy pasis, motoros pólónak. Még akkor is jó választás ez, ha nem magadnak választod az ajándék pólót, hanem ajándékba adod annak, akinek a többi ajándékot is vásároltad. 

Tehát idén, 2018 november 22-26. között, Black Friday és Cyber Monday között (péntektől hétfőig, de igazából az akció nálunk már csütörtökön, vagyis ma elkezdődik), minden 10 000 Ft fölötti vásárlás mellé egy Csajok a motoron pólót küldünk ajándékba. Az összeg a szállítási díj nélkül bruttó értékben értendő. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Semmi mást nem kell tenned, mint a megrendelés végén a megjegyzésbe írd be a pólóméreted, és hogy férfi vagy női pólót szeretnél. A póló nem választható, de ha megírod, hogy milyen pólód van már – vagy milyen nincs még – azt megpróbáljuk figyelembe venni.

Jó böngészést, és sok jó fogást kívánok az előttünk álló hétvégére! 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük