fbpx

Ha Dubajba mész, vigyázz a repülő motoros rendőrökkel!

repulo motoros rendor dubaiNem írtuk el a címet, tényleg repülő motorokról van szó. Bár, ha az üldözést nézzük, a 64 kilométer per órás csúcssebesség még édeskevés… A repülő motor egyébként orosz gyártmány, amelyet mostanában tesztelnek az arabok.

A Scorpion nevezetű futurisztikus jövő-gépet, az orosz Hoversurf tervezte. A 2017-es GITEX-en mutatták be először a járműveket, amelyek négy propellerrel rendelkeznek, s tartják a levegőben a gépet.

A repülő motorok csúcssebessége 64-, míg utazósebessége 40 kilométer per óra. Ami, ha bűnözőket üldöznek, maximum csak megnevetteti őket, de elkapni nem sikerülhet…

Dubaj, mint tudjuk, a bolygó egyik legkülönlegesebb helye, ezt most is bizonyították, hiszen az Emirátusok rendelt két futurisztikus járművet a rendőrségnek, kipróbálásra.

A gépeket olyan motorosrendőrök tesztelik, akik jók a drónok irányításában is. Ha igazolja reményeiket, a cég további 30-40 jármű rendelésére is számíthat az araboktól.

Még több repülő motor

A sebességet illetően, még fejlesztésre szorul, de az ötlet nem rossz. Hogy ne csak az arab rendőrök örüljenek, bárki megveheti a repülő motort, pusztán 150 ezer dollárért.

Tehát, ha a következő szezonban véletlenül ilyet látnál az utakon, ne lepődj meg, mi szóltunk!

Forrás, fotó: index.hu

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x