EseményekMotorbemutatóMotorkiállításMotorok

Két 125 cm3-es tanulmánymodellt állított ki a Honda a Milánói Motorkiállításon

honda cb125m koncepcio 2019 34Mint minden évben, idén is képviseltette magát a világ legnagyobb motorkiállításán a Honda, sőt a gyártó standján ezúttal is volt „dizájnstúdió”, ahol csupa, a jövőbe mutató kétkerekűvel ismerkedhettnek meg a látogatók.

A milánói EICMA kiállításon bocsátotta közszemlére legújabb munkáit a márka római K+F központja is, nevezetesen a – tavaly piacra dobott – CB125R alapjaira épülő CB125X és CB125M modelleket.

A nyolcadliteres gépek az elmúlt években reneszánszukat élték az európai piacon, erről árulkodik, hogy eladásaik 25%-kal nőttek 2018-ban. Ezt a trendet igyekszik meglovagolni a Honda fejlesztőcsapata, élén Valerio Aiellóval, aki kifejezetten avantgárd gépekkel rukkolt elő a vásárlók legnagyobb örömére.

A vörösben pompázó CB125M a street stílus meztelen, szupermotós dizájnelemeket is felvonultató képviselője. Minimalista formavilágát éles, futurisztikus vonalak határozzák meg, és olyan részletek teszik látványosabbá, mint a rövid, magasra húzott farokidom vagy a kompakt, LED fényszóró.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

honda cb125m koncepcio 2019 16A hófehér CB125X kalandmotor egyenesen a sci-fik világába repíti szemlélőjét. Jellegzetes vonalak tagolta idomzata sportos, egyszersmind letisztult hatást kelt, erre játszik rá a vázzal szinte eggyé olvadó nyereg, az agresszív, dinamizmust sugalló stílus és az előre súlyozott formaterv.

 

honda cb125m koncepcio 2019 33A CB125X orr-részét három lámpaegység uralja, ezekből egyet középre helyeztek, egyet-egyet pedig az oldalidomokba integráltak. Azon túlmenően, hogy egyedi megjelenést kölcsönöznek a modellnek, a láthatóságot, így a menetbiztonságot is fokozzák.

Az újdonságok első sorban a fiatalabb látogatók képzeletét hívatottak megragadni, rámutatván, hogy mennyi lehetőség rejlik a kétkerekűekben.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük