fbpx

Szeretnek háromkerekűvel csapatni a nők: megérkeztek a 2021-es Can-Am-ek

Can-Am Spider és Ryker 2021A Can-Am bemutatta 2021-es On-Road jármű kínálatát. A márka sikeresen vonz új, fiatalos és sokszínűbb embereket a motoros közösségbe.

A Can-Am On-Road tulajdonosok egyharmada nő; a Can-Am Ryker tulajdonosok közel 50%-a új a sportágban, és 72%-uk 55 év alatti. Ez az impozáns felsorolás elegendő ahhoz, hogy megállapíthassuk, a hagyományos kétkerekű járművek gyártói ölni tudnának egy ilyen statisztikáért.

A 2021-es termékkínálat „hihetetlenül szórakoztató és könnyen vezethető marad”, a tavalyi modellek többsége kisebb változtatásokkal tér vissza. Lássuk a 2021-es év újdonságait!

Ryker-ek és Spyder-ek

A Can-Am On-Road kínálat két alap modellből áll: a Ryker-ből és a Spyder-ből. A Ryker az olcsóbb, elérhetőbb jármű, amely testre szabható és esztétikus felszerelésével inkább a fiatalabb, városi motorosokat szólítja meg.

A Can-Am Spyder viszont két részre osztható: a Spyder F3-ra és a Spyder RT-re. Az F3 stílusa merész, izmos – ezt nevezi a Can-Am „amerikai stílus”-nak, az RT inkább a kényelmesebb ergonómiát és a túrázást részesíti előnyben tároló rekeszek beépítésével. A Sypder-eket háromhengeres (inline-triple) Rotax 1330 ACE motor hajtja.

Spyder RT-k

2021-ben az RT család három részből áll: az alap RT modellből, a limitált RT-ből és az új, exkluzív Sea-to-Sky verzióból, amely a Brit Kolumbia ikonikus, Sea-to-Sky útja előtt tiszteleg. Az előkelő STS modell új kormányával, kárpitozásával, az állítható habos ülésekkel, amelyek a nyomáspontokat csökkentik hosszabb utazások során, luxust és kényelmet nyújt. A márkajelzéssel (Sea-to-Sky) pedig egyedülálló prémium hatást ér el. Ez nem egy limitált kiadás, de ez a modell csak 2021-es évben lesz elérhető.

A túramotorozásra tervezett Spyder RT és RT Limited teljesen új design-t kapott 2020-ban, így ebben az évben új színekre lehet számítani. Míg a Spyder RT ára 23.299 dollárnál kezdődik, addig a beépített háttámlát, fűthető ülést és nagyobb tárolókapacitást biztosító RT Limited modell 27.299 dollárért kapható.

A csúcskategóriás STS kiadás a Limited modellt kiegészítve exkluzív Highland Green színben, festett felső tárolóval, titán színű kerekekkel, különleges jelzéssel és rakodótérrel érhető el. Az MSRP ára 29 799 dollár. Az új, választható kiegészítők közé tartoznak az állítható oldalsó szélterelők és a LED padlólámpák, valamint az új, kivehető LinQ tároló dobozok.

 

Lapozz, még nincs vége!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x