fbpx
HírekMotorbemutatóMotorokMotorozás

Rakd ki Legoból a Terminátor motorját!

lego harley davidson 7Az ikonikus Milwaukee motorkerékpár miniatűr változata különösen részletgazdag. Megörökíti az életnagyságú modell szépségét, és tökéletes mása az eredeti Harley-Davidson Fat Boynak az élethű dizájnelemeknek, a borításnak, és a külső felületeknek köszönhetően.

A LEGO Csoport július 9-én mutatta be a legújabb LEGO® Creator Expert készletet, a Harley-Davidson® Fat Boy® modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben. Az 1023 darabos modell a teletárcsás kerekekkel, a csepp alakú üzemanyagtankkal, az integrált sebességmérővel és a kettős kipufogócsővel válik teljessé.

A kész modell 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és különböző mozgatható részekkel nyűgözi le tulajdonosait. A gumiabroncs forgatásával életre kelnek a Milwaukee-Eight® motor mozgó dugattyúi és a dupla kipufogócsövei. A kormányrúd elforgatásával, a sebességváltó és a fékkar mozgatásával, valamint a támasztóláb lehajtásával a motor könnyedén leparkolható.

A 2019-es Fat Boy motorkerékpár Wicked Red színárnyalatát idéző autentikus sötétvörös és fekete fényezéssel, valamint Harley-Davidson® logókkal minden oldalon, tökéletes kiállítási darab minden otthonban, irodában vagy bárhol, hogy vezetésre inspiráljon.

Még több kép a galériában

„Bámulatos volt kockák formájában életre kelteni ezt a Harley-Davidson motort” – mondta a LEGO Csoport tervező mestere, Mike Psiaki. „A modell hűen tükrözi az ikonikus dizájnt, a kifinomult mérnöki munkát és a részletekre való figyelmet, ezáltal nemcsak magával ragadó építési élményt kínál, hanem egy különleges gyűjtői darab a Harley-Davidsont kedvelők, és a LEGO rajongók minden korosztályának.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

lego harley davidson 1„A Harley Davidson számára rendkívül izgalmas volt a LEGO Csoporttal való együttműködés – egy másik olyan márkával, amely a kreativitást és a kifejezőképességet tartja szem előtt” – mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketing igazgatója. „Nem csupán azt szeretnénk, hogy a vásárlókat inspirálja a végeredmény, hanem hogy magát az építési folyamatot is élvezzék.”

„A Harley-Davidson dizájn hitelessége a részletek aprólékos kidolgozásában rejlik, kezdetektől egészen az utolsó lépésig” – tette hozzá Brad Richard, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke. „Csavarról csavarra átnéztük a motort, a borításokkal és minden apró részlettel együtt. A LEGO Csoporttal közös munka lehetővé tette számunkra, hogy az együttműködés keretében létrehozott terméknek is ugyanazt a részletekbe menő figyelmet szenteljük, s egyben megünnepeljük azt a márkát, amely a Harley-Davidsonnál sokunk képzelőerejét és kreativitását inspirálta már fiatalkorunkban, beleértve engem is.”

lego harley davidson 4A termékbevezetés alkalmából a LEGO mesterépítők megalkottak egy életnagyságú motort, amelyet ezüstbevonatú részekkel, Wi-Fi-s animációs vezérléssel, hang- és fényhatásokkal alakítottak ki, hogy 6000 speciális LEGO elemével együtt az igazi Harley-Davidson® Fat Boy® hű másolata legyen. A különleges alkotás megépítése 865 órát és 69 569 LEGO darabot vett igénybe, az 1:1 modellt a kiválasztott LEGO üzletekben és Harley-Davidson eseményeken láthatják majd kiállítva a rajongók.

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x