fbpx

Dögös pop-metáltól lesz hangos az A38 terasza! Gyere!

a 38 touch me not 2019Július 26-án, pénteken a két női frontemberes pop-metál zenekar, a Touch Me Not és a Nova Prospect, valamint a szegedi COLMENA zenekar foglalja el az A38 tetőteraszát, hogy egy fergeteges fejrázós metálbulit csapjanak.

Az estét a mai modern metal és metalcore stílus elemeivel játszó COLMENA nyitja, akik Szegedről érkeznek hozzánk, hogy leszedjék a pesti metálrajongók fejét.

A “cuki metál”-ként emlegetett Touch Me Not zenekar Kucsera Lilla vezetésével, Korbeák Norbert és Bakonyi Ádám gitárosokkal és Szőke Miki dobossal gyengéd női energiákat ereszti össze a kemény, döngölős metál alapokkal.

A zenekar 2017-ben megnyerte a MÜPA Garázsband tehetségkutatóját, idén pedig a Vajdasági Élő-Zene tehetségkutatóját. Babakék basszusgitár, meglepetés vendégek, cukormáz és hörgés várható.

Az estét az idén már 12 éves Nova Prospect zárja. A zenekar a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével, mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló rockzenekarok között.

Jelenleg a 3. nagylemezük dalaival járják az ország klubjait, főként Tales of Evening és Leecher zenekarokkal közös “A fény nyomában” turnéval.

Az 1000 Ft-os elővételes jegyek IDE kattintva megvásárolhatók július 25-ig! Utána helyszínen a jegy 1200 Ft lesz.

A facebook eseményt pedig ITT találod! Gyere és bulizz velünk!


 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x