fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Nyitunk az új generáció felé

koponyas gyerekMár megszokott, hogy időnként új pólókollekcióval rukkolunk elő. Most régi álmunk valósult meg a kislány pólók bevezetésével.

Ha már a motoros csajok ilyen szép számban néznek gyermekáldás elé, ebből egyenesen következik, hogy a leendő motorosok száma is hamarosan nőni fog majd. Ez az igény szülte az ötletet, hogy mi lenne, ha a jövő nemzedéke is hordhatná a Csajok a motoron pólókat.

Egyelőre három kislányoknak szánt modellt dobtunk piacra: az elmaradhatatlan rózsaszín póló a “Motoros Csaj Leszek” feliratot kapta. A régóta népszerű koponyás pólóból most kis méretek készültek a keményebb vonal képviselőinek, és a hidegebb napokra a rózsaszín, kerek nyakú pulóvert ajánljuk a Csajokamotoron.hu hímzett logójával.

 

Persze az anyukák, illetve a már motoros csajok sem maradnak vásárfia nélkül: számukra felújítottuk a “Motorom is van, nem csak pólóm” mintát, és az eddigi V-nyakú helyett, most egy kerek nyakú változat készült két színben.A feketét ezüsttel, a rózsaszínt feketével szitáztattuk meg, hogy minél feltűnőbb legyen.

Az utolsó újdonság, hogy a hímzett mintával ezúttal kerek nyakú pulóver is készült, tehát azok a hölgyek, akik nem szeretik a motoros kabátból kilógó kapucnit, szintén motorozhatnak majd csamos pulcsiban.

Az új pólók már megrendelhetőek áruházunkban, és ma délutántól megvásárolhatóak a Bázis Motor óbudai üzletében is a többi ajándéktárgyunkkal, felvarrókkal és matricákkal együtt.gyerek pulcsi 480motorom is van fekete 480motorom is van pink 480motoros csaj leszek gyerekmotoros csaj leszek pink 480

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x