CsajokMotoros divat

Saját felszerelés: Speed-X Sarah kesztyű

Speed-X Sarah kesztyuMivel kizárólag jó időben hozzuk elő a gépeket, így nem is gondolkodtam téli, jól bélelt darabokban kesztyű téren.

Sőt, minél szellősebb, annál jobb, hiszen 40 fokban is fel kell majd venni. Nagyon pici kezem van, és sajnos volt rossz tapasztalatom a nagy kesztyű miatti kényelmetlenséggel, így nem nyugodtam, míg tökéletes darabot nem találtam. Közel hozzánk, a Motoroázisban leltem meg, amit kerestem.

A márkát nem ismertem eddig, de nem is mindig azt kell nézni. Kényelmes, puha anyagból van belül, ami rendkívül jól szellőzik, de nem fázik benne a kezem pályán sem. A hüvelykujjnál, kézfejen és a „bütyköknél” szivacsos protektor fut végig.

Ami meglepő, az az, hogy ez esetben a szivacs is jól véd, estem már vele, meg sem éreztem, míg a régi, kemény protektoros kesztyűmnél igencsak sajgott minden ujjam.

Kézfeje „Xeratex 500D” anyagból van, a tenyere kecskebőr, a gyorsan kopó, kényes részeken plusz egy rétegerősítéssel. Fényvisszaverő is van rajta, illetve tépőzárral szabályozható, hogy kabáton kívül, avagy belül szeretnénk hordani. Csajoknak ideális, van rajta egy szép, fehér színű, stilizált nap motívum.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Összességében 9500 Ft-ért jó vétel volt, nagyon szeretem – mutatja ezt az is, hogy másfél éve megvan, és mikor azt hittem, elhagytam, vettem egy ugyanilyet. Aztán rá 2 hónapra meglett, így most már 2 páram is van belőle.

{product}130|name|cart|description|picture|link|border|pricedis3|pricetax1{/product}

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük