CsajokMotoros divat

Ötcsillagos sisak a Nolantől

NolanN85 MotorradReisen 01Újabb kiemelkedő teszteredményt ért el a Nolan idén bemutatott zárt bukósisakja, az N85.

A sporttúra fejvédőt ezúttal a német túramotoros szaklap, a Motorrad & Reisen tette próbára; a magazin tesztelői számos pozitív tapasztalatot szereztek, s végül öt csillaggaljutalmazták a modellt.A Motorrad & Reisen szerint az N85 az olasz formatervezés jellegzetes példája, de a típus nem csupán a dizájn miatt vonzó választás. A felvétel nem a legkönnyebb, de ha már a helyére került a sisak, a kivehető és mosható Clima Comfort bélés kiemelkedő kényelemmel örvendezteti meg az N85 tulajdonosát.

A cikk kiemeli, hogy a bélés kialakítása miatt a Nolan újdonsága jól választás a szemüveget viselő motorosok számára is. Megemlítik azt is, hogy a típust számos praktikus kiegészítővel látták el az olasz mérnökök: egyszerűen használható beépített napellenzővel (VPS), párásodásgátló plexivel (NFRS), kivehető arcpárnákkal, a sisak állrészére rögzíthető szélterelővel, valamint kényelmes és pontos beállítást biztosító Microlock csattal.

A német tesztelők dicsérik az N85 csendességét és huzatmentességét, valamint a Nolan kommunikációs rendszerét, az N-Comot, amelynek beszereléséhez szinte mindegyik N85 gyári előkészítéssel rendelkezik. Az N-Com headset mobiltelefonnal, GPS navigációval, MP3-lejátszóval és PMR rádióval is összeköthető, illetve lehetővé teszi a vezető és utas közötti, menet közbeni kommunikációt.

A Nolan N85 számára nem ez volt az első elismerés a szaksajtó részéről: a Motorrad magazin összehasonlító tesztjén „Nagyon jó”, a PS magazin tesztjén pedig „Jó” minősítést szerzett a típus.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Special modellek nem rendelkeznek kommunikáció-előkészítéssel, szélterelővel és kivehető
arcpárnákkal, az NFRS párásodásgátló pedig opciós felszerelés.
N85 11NolanN85 MotorradReisen 02N85 28

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük