HírekMotorokMotorozás

Motokrossz verseny a hidegben Zselickislakin

motokrossz verseny zselickislakiA hétvégén megmutatta magát kicsit a fagyos tél, de mindezek ellenére sok lelkes motoros vett részt Zselickislakin, a Németh Motokrossz Suli és a Danuvia 125 Sport és Közösségfejlesztő Egyesület jótékonysági rendezvényén.

A somogy megyei Zselickislakin, december 2-án, rendhagyó motokrossz versenyt szerveztek, jótékony célból, mégpedig a Napsugár Gyermekotthon javára.

Maga a motokrossz sem olyan egyszerű sportág, hát még ha megfejelik egy plusz nehézséggel: a résztvevőknek a motorozás előtt és után, le kellett futniuk a futópályán a kiszabott távokat. Természetesen, a felnőtteknek hosszabb (3 km) -, míg a gyerekeknek rövidebb (800-, illetve 1500 m) táv jutott.

Németh Kornél, az esemény főszervezője, a SONLINE-nak elmondta, hogy a Napsugár Gyermekotthon javára gyűjtöttek adományt a versennyel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A versenyzők állapotfelmérésén, s a 3 km-es futáson túl, még egy cooper-teszten is meg kellett mutatniuk állóképességüket a résztvevőknek.

December első hétvégéje, mint már említettem, nagyon hidegre sikeredett, a tél kimutatta foga fehérjét. Ez is megnehezítette a motokrosszosok helyzetét, ugyanis a pálya eléggé csúszott. De ez csak még nagyobb kihívást jelentett a jó ügyért motorozó versenyzőknek.

Forrás, fotó: sonline.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük