Hírek

Még több amerikai Nyíregyházán

A Saxon Motorcycles Europe nemrég együttműködési megállapodást kötött egy nyíregyházi céggel.

Hollandia, Franciaország, Olaszország és Svájc után az Arizónában 2004-óta működő amerikai motorgyár európai képviselete tovább bővíti európai dealer hálózatát, és ezúttal hazánkra esett a választás. Az extrém, semi-custom (félig egyedi) motorokat gyártó cég európai leányvállalata egyelőre mindössze két modellt készít az európai vásárlóknak. A Warlord és a Firestorm fantázianévre keresztelt chopperek azonban gond nélkül forgalomba helyezhetőek az Európai Unió országaiban.

A nyíregyházi Big Gun Kft. tulajdonosa, Reményi Angéla elmondta: „A Saxon nagyon jól illeszkedik az általunk forgalmazott többi motor mellé. Azért is nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, mert a Saxon motorkerékpárok nemcsak jól néznek ki, hanem kényelmesek, és könnyen kezelhetőek is. Jó egy ilyen szép terméket bevezeti a magyar piacra.”

A Saxon motorkerékpárok egyediek és extrémek, kézzel készülnek, és minden esetben igénybe veszik a vásárló egyedi igényeit. A Big Gun minden szükséges dokumentumot megkapott a forgalmazott két új modellhez, így könnyűszerrel forgalomba helyezhetőek itthon, hiszen megfelelnek az Európai Unió és így Magyarország káros anyag- és zajkibocsájtási normáinak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A két modell az egyedi motorokat kedvelő közönség két rétegét célozza meg. A Warlord ugyanis egy igazi lázadó, hosszú villás, amerikai chopper, a Firestorm pedig egy hosszú, lapos ProStreet lowrider. Mindkét modellt 1566 cm3-es S&S blokkal, softail stílusú vázzal, jobboldali váltóval, és 260-as hátsókerékkel szerelik gyárilag. A motorok mellett azonban a magyar forgalmazónál is kaphatóak lesznek a márka ruhái: t-shirt, dzseki, nadrág és baseball sapka a márka rajongóinak.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük