KiemeltMotorokMotorozás

A 10 legnépszerűbb cikkünk 2017-ben

2017 a 10 legolvasottabb cikk a csajokamotoron.hu oldalonTudom, még nincs vége az évnek, de azt gondolom, hogy a lista már nem fog változni a következő három napban. Azt kell mondanom, olvasóink idén is éhezték a hasznos információkat.

Cikkeinkkel immár 12. éve igyekszünk szórakoztatni a motorosokat és a motoros nőket. Ez idő alatt számtalan témáról írtunk a motortesztektől a motoros divat legújabb irányzatain és a tetoválásokon keresztül a zenéig. Próbálunk olyan témákat választani, ami minél több embert érdekelhet, még ha ez nem is túl egyszerű vállalkozás. 

Évről-évre számot vetünk az eredményeinkkel és elemezzük a tapasztalatokat ilyenkor év vége felé, majd próbálunk javítani amin lehet. Ennek a folyamatnak az egyik része az is, hogy kielemezzük, hogy mi érdekli az olvasókat, hiszen ez a trend is folyamatosan változik.

Most azt a tíz írást sorolom fel, amelyeket a legtöbben olvasták el ebben az évben. Íme 2017 10 legnépszerűbb cikke a Csajokamotoron.hu olalon.

10. Csináld magad! – Cafe Racer alapok

Caffe Racer alapok

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy a mai napig nem ment ki a divatból a Café Racer stílus – sőt hozzánk talán még csak most gyűrűzik be igazán – mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ez a 2015-ös írás szerepel az idei listánk 10. helyén. Mi akkor már úgy éreztük, hogy kicsit elkéstünk ezzel, de mint azt a statisztika bizonyítja, most van csak itt az ideje igazán.

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudsz házilag nekifogni egy Café Racer építésének, KATTINTS IDE!

9. Keserves csalódás lett a brutál chopper

Erika és a Suzuki VL 1500 Intruder

Mivel a Csajokamotoron.hu egyik legfontosabb küldetése, hogy segítse a motoros nőket a motorozáshoz vezető úton valamint az az utáni nehézségek megoldásában, mindig örülünk, ha konkrét kérdések érkeznek hozzánk a motorozással vagy a motorkerékpár választással kapcsolatban. Erika problémája úgy tűnik nem egyedi, hiszen ő is még 2015-ben tette fel a kérdést, hogy milyen motort kellene választania a brutális Intruder helyett.

Ha érdekel, hogy mit válaszoltam én és mit tanácsoltak az olvasók Erikának, olvasd el ezt a cikket! 

 

Címlapkép

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük