fbpx

Kutya a puttonyban

kutya hatizsak 4Mit tehet az, aki utazik, kirándul, és erre az időszakra sem szeretne távol maradni kedvencétől?

Házi kedvenceink életünk részét képezik, sokan pedig családtagként szeretik kutyájukat, macskájukat vagy egyéb háziállatukat. Aki autózik, vagy tömegközlekedést vesz igénybe, egyszerűen megoldhatja a transzportot. De mi van akkor, ha a gazdi vérbeli motoros, és két szerelméről – a motorjáról és a házi kedvencéről – nem akar lemondani egy percre sem?

Nekik találták ki a Dog Pack-et, a hátizsákot, mely kimondottan kisállatok szállítására lett kialakítva. Persze ezt a megoldást akár gyalogosan, kerékárral vagy tömegközlekedéssel közlekedők is használhatják.

Ennél sokkal profibb, motorosok számára készült megoldást kínál egy amerikai cég. A kisállatok számára, a motorokra külön felszerelhető kis utazókapszulákat fejlesztettek ki, mely egyedi igények alapján is készülhet. A legkülönfélébb motorkerékpár és trike modellekre felszerelhető, így egy motoros túra alkalmával Cirmi, Buksi és Morzsa is emelheti a program fényét, és kinyílhat számukra a világ.

Régebben sokszor lehetett látni Budapest utcáin egy Honda Pan European ST1100-et, melynek tanktáskája egy spániel szállítására volt átalakítva, és a kutyus ebben utazva kísérte el gazdáját útjaira. Mókás érdekessége volt a dolognak, hogy a szélvédő mögött keletkezett turbulencia miatt Szöszö spánieljének fülei a menetiránnyal megegyezően, előre lobogtak. A motoros feelinget egy apró motoros szemüveg tette teljessé, így teljes mértékben alkalmazkodva a körülményekhez.

A fent említett spániel már hozzászokott a motoros körülményekhez. Azonban ha kedvencünket szeretnénk elvinni motoros útjainkra, nem elég beszerezni kutya hátizsákot, vagy kisállat szállító dobozt, hozzá kell szoktatnunk a számukra szokatlan körülményekhez. Előfordulhat, hogy egyáltalán nem alkalmas a kisállat az ilyen akciókra. Ilyenkor ne erőltessük a dolgot. Csak abban az esetben motoroztassuk a szőrmókokat, ha nyugodtan tűrik a körülményeket.kutya hatizsak 1kutya hatizsak 2kutya hatizsak 3kutya hatizsak 5kutya hatizsak 6kutya hatizsak 7kutya hatizsak 8

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x