CsajokHírekMotoros divat

Kutya a puttonyban

kutya hatizsak 4Mit tehet az, aki utazik, kirándul, és erre az időszakra sem szeretne távol maradni kedvencétől?

Házi kedvenceink életünk részét képezik, sokan pedig családtagként szeretik kutyájukat, macskájukat vagy egyéb háziállatukat. Aki autózik, vagy tömegközlekedést vesz igénybe, egyszerűen megoldhatja a transzportot. De mi van akkor, ha a gazdi vérbeli motoros, és két szerelméről – a motorjáról és a házi kedvencéről – nem akar lemondani egy percre sem?

Nekik találták ki a Dog Pack-et, a hátizsákot, mely kimondottan kisállatok szállítására lett kialakítva. Persze ezt a megoldást akár gyalogosan, kerékárral vagy tömegközlekedéssel közlekedők is használhatják.

Ennél sokkal profibb, motorosok számára készült megoldást kínál egy amerikai cég. A kisállatok számára, a motorokra külön felszerelhető kis utazókapszulákat fejlesztettek ki, mely egyedi igények alapján is készülhet. A legkülönfélébb motorkerékpár és trike modellekre felszerelhető, így egy motoros túra alkalmával Cirmi, Buksi és Morzsa is emelheti a program fényét, és kinyílhat számukra a világ.

kutya hatizsak 1Régebben sokszor lehetett látni Budapest utcáin egy Honda Pan European ST1100-et, melynek tanktáskája egy spániel szállítására volt átalakítva, és a kutyus ebben utazva kísérte el gazdáját útjaira. Mókás érdekessége volt a dolognak, hogy a szélvédő mögött keletkezett turbulencia miatt Szöszö spánieljének fülei a menetiránnyal megegyezően, előre lobogtak. A motoros feelinget egy apró motoros szemüveg tette teljessé, így teljes mértékben alkalmazkodva a körülményekhez.

A fent említett spániel már hozzászokott a motoros körülményekhez. Azonban ha kedvencünket szeretnénk elvinni motoros útjainkra, nem elég beszerezni kutya hátizsákot, vagy kisállat szállító dobozt, hozzá kell szoktatnunk a számukra szokatlan körülményekhez.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Előfordulhat, hogy egyáltalán nem alkalmas a kisállat az ilyen akciókra. Ilyenkor ne erőltessük a dolgot. Csak abban az esetben motoroztassuk a szőrmókokat, ha nyugodtan tűrik a körülményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük