fbpx
CsajokMotoros csajok

15 éve ezen a napon indult el a Csajokamotoron.hu oldal

15éves a Csajok a motoron oldalEz az év sem a közös bulizásról szól még, de míg a motoros csajok jó rész épp a Hungaroringen izzad a HUMDA Közlekedésbiztonsági apján, emlékezzünk meg az elmúlt 15 évről, hiszen ma van a Csakokamotoron.hu oldal születésnapja.

2006. június 25-én ezzel a poszttal indult útjára a Csajokamotoron.hu oldal. Akkor már fél év kemény munka volt benne, hogy a honlap úgy nézzen ki, ahogy azt akkor megálmodtam, és ahogy az akkori technika meg a tudásom engedte.

Az elmúlt években sok minden változott. Képeztem magam én is, és változtak a felhasználói szokások is. ehhez alakítva az oldal – ha jól emlékszem – 3 nagy átalakításon esett át eközben. A fejlődésnek persze még mindig nincs vége.

Míg kezdetben az ismerőseim között toboroztam a feliratkozókat, mára már maguktól találják meg a motoros nők az oldalt. Büszke vagyok, hogy sokakat közülük személyesen is megismerhettem a motoros rendezvények kapcsán.

Sok mindent köszönhetek a Csajokamotoron.hu oldalnak. A hobbimból lett vállalkozás, ami így vagy úgy mindig megélhetést biztosít, miközben jól szórakozom, új embereket ismerek meg, új motorokat próbálhatok ki, és – bár az utóbbi időben a gyerekek mellett ez a legnehezebb – igyekszem folyamatosan új helyeket is felfedezni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Habár ebben az évben ismét elmarad a nagy bulizás – kivéve azoknak, akik most együtt tréningeznek a Hungaroringen a kánikulában – azért a többiekről sem feledkeztem meg.

A HUMDA ingyenes vezetéstechnikai tréninget szervez több száz motorosnak

Ha 15 év, akkor 15% kedvezmény

Ha ezen a hétvégén a CsamShop.hu webáruházban vásárolsz a CSAM15 kuponkóddal, minden nem akciós termékből 15% kedvezményt kapsz. Az akció mostantól 2021. június 27-ig tart.

Ha pedig még nem tetted meg, kövess be minket a közösségi oldalakon is!

Boldog születésnapok kívánok mindannyiunknak!

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x