CsajokHírekMotoros divat

A Harley-Davidson az emlőrák ellen

1032901 article img large1Rengeteg motorokat gyártó cég van világ szerte. Biztosan legtöbbjük támogat is valamilyen karitatív szervezetet, sport csapatokat, vagy jótékonykodik, de amit a Harley-Davidson tesz, azt hiszem az egyedülálló.

A Harley- Davidson megalkotta az új idei női “PINK” ruha kollekcióját, “Pink Label Collection” néven. Ez egyrészt a női motorosoknak, motorkedvelőknek nagyon jó hír, másrészt azért fontos, mert a gyártó lehetővé tette, hogy minden egyes ruhadarab megvásárlásával az emlőrákban szenvedő nőket támogassuk.

Az egy íratlan szabály már szinte a motoros világban, hogy ha motoros társunk bajba kerül egy utazás során, ismeretlenül is megállunk mellette az út szélén, és megkérdezzük, hogy tudunk e segíteni valamiben. Ezen elveket fedezhetjük fel a Harley-Davidson ezen gesztusában is.

A riporter kérdéseire ezen szavakkal válaszolt Kathy Whalen, a Harley-Davidson cég kategória menedzsere:

“A számtalan női motoros, és női utas inspirált minket, hogy megalkossuk a “Pink Label Collection”-t. Sok olyan nő van ugyanis, aki a mi motorjaink egyikével rója a kilométereket, ellátogat a rendezvényeinkre, és sajnos biztosan azok is sokan vannak közülük, akiknek ezzel a gonosz betegséggel kell szembenézniük. Valami olyan dolgot akartunk készíteni, amivel meg tudjuk nekik köszönni a sok kedvességet, és hűséget, és hogy tudják, van akire számíthatnak a hosszú úton.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A “Pink Label Collection” 12 féle új női ruházatot foglal magába. Olyan fazonokra esett a választás, amit a legnépszerűbbek közül válogattak a tervezők.

  • A Pink Label Bőrdzseki könnyű bőrből készült, dupla cipzáros zsebekkel van ellátva, és stílusos rózsaszín grafika díszíti.
  • 100% pamutból készült a Pink Label fejkendő
  • 73% pamutból, 27% spandexből készült az új Pink Label Kapucnis felső, és tréning alsó, mely kényelmes viseletet nyújt pihenéshez.

pink1pink3pink2headwarp

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük