fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekCsajokMotorokMotoros divatMotorozás

Az N-Com 2014-es sisakkommunikációs újdonságai

Xlite X 1003 BX4 CarlosChecaBemutatkozik a B4 PLUS, a Bluetooth Kit3 PLUS és az X-Series BX4 PLUS univerzális sisakkommunikációs készülék.

Az N-Com 2014-es új készülékei gyógyírt jelentenek a sisakkommunikációt használó motorosok egyik legnagyobb problémájára: arra, hogy a kommunikációs készülékek eddig jellemzően csak a saját márkatársaikkal tudtak kapcsolatba lépni.

A motor vezetőjének és utasának, illetve a velük együtt utazó többi motorosnak mindig ugyanolyan gyártmányú sisakot (gyári sisakkommunikáció esetén), vagy legalább ugyanolyan márkájú kommunikációs készüléket kellett használnia.

Ez a korlátozás számos kényelmetlenséget okozott, csökkentette a készülékek felhasználási lehetőségeit, kiegészítő PMR-rádió használatát tette szükségessé.

Az új N-Com PLUS készülékek különlegessége, hogy az Univerzális intercom funkció segítségével képesek Bluetooth-on kapcsolódni más gyártók sisakkommunikációs készülékeihez.

Xlite X 1003 BX4

Az Univerzális intercom lehetővé teszi a beszélgetést az utastárssal, illetve a velünk együtt utazó többi motorossal akkor is, ha ők nem N-Com sisakkommunikációt használnak.

Ráadásul az N-Com PLUS készülékek az Univerzális intercom kommunikáció közben is képesek aktív kapcsolatban maradni a hozzájuk csatlakoztatott mobiltelefonnal vagy GPS készülékkel.

 

Nincs még vége, lapozz!

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x