fbpx

Orlando Bloom motorja, a BMW S 1000 R Custom

bmw s 1000 r custom orlando bloom2Az ismert színész, Orlando Bloom álommotorját barátja, Michael „Woolie” Woolaway motorépítő készítette el.

Orlando Bloom a világ egyik legkeresettebb színésze, aki olyan monumentális hollywoodi szuperprodukciókban játszott már címszerepet, mint A Gyűrűk Ura, A Karib-tenger kalózai, a Trója vagy a Mennyei királyság.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy megszállott motorozó és gyűjtő, aki valósággal rajong a BMW motorkerékpárokért. Így nem csoda, hogy a népszerű színész garázsában megannyi BMW kétkerekű, köztük számos igazi klasszikus talált otthonra az elmúlt évek során.

Egyedülálló kétkerekűje megalkotásához Orlando Bloom a BMW S 1000 R modellt választotta alapul, majd elképzeléseit jóbarátja, Michael „Woolie” Woolaway, az egyedi motorkerékpárokat készítő Deus Ex Machina első embere és vezető tervezője váltotta valóra. Így született meg a BMW S 1000 R Custom.

bmw s 1000 r custom - orlando bloomOrlando Bloom a kamerák kereszttüzében, a BMW Motorrad „4CYL” című produkciójának forgatásán próbálta ki először a lenyűgözően egyedülálló, négyhengeres vasat.

Az Arthur de Kersauson és Clement Beauvais rendezte rövidfilm snittjeit Malibu hegyvidéki útjain vették fel. A különleges együttműködés gyümölcsét itt tekinthetik meg:

bmw s 1000 r custom - orlando bloom1

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x