fbpx

N40 Full – Új crossover bukósisak a Nolantól

nolan n40 full n com 10Létezik-e olyan sisak, amely mindenféle felhasználásra megfelel? Az új Nolan N40 Full széleskörű variálhatóságának köszönhetően igen közel áll hozzá.

A Nolan új, N40 Full crossover bukósisakja az N43E Air sikerét folytatja. A gazdag alapfelszereltségnek köszönhetően – beleértve az állvédőt és a sildet – az N40 Full tökéletes városi bukósisak, de ideális hosszabb, városon kívüli túrázásokhoz is.

A Lexan héjszerkezetű sisak dupla konfigurációban is jóváhagyott: a kivehető, légbeömlő nyílással ellátott állvédő megfelel a zárt bukósisakokkal szemben támasztott ECE követelményeknek is.

Emellett a kiemelkedő felszereltségnek (Air Booster technológia, beépített napellenző 6 fokozatú állítási lehetőséggel, extra széles plexi), valamint az extra minőségű bélésnek köszönhetően a sisak magas fokú komfortot kínál, még hosszú távon is.

Az állszíj a belső bélésbe integrált, megkönnyítve a bukó felvételét zárt konfigurációban történő használat esetén. A párnázás, szélességének köszönhetően, szorosan illeszkedik a nyak köré.

A mikrolock záras szíj, a bogárháló, a pinlock előkészítés, és az N-Com kommunikációs előkészítés teszi teljessé a terméket.

15 féle színváltozatban elérhető XXS-től XXL-es méretig, 68 500 Ft-tól.

Mentés

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x