fbpx

Fodor Annamária: elhatároztam, hogy lesz motorom

fodor annamaria 1Pontosan nem tudom mikor is szerettem meg a motorozást, igazából szerintem ez mindig is bennem volt csak a családban senki nem motorozik így nem nagyon jött elő.

Fodor Annamáriának (Ancsa) hívnak 20 éves vagyok. Kb. 15-16 éves koromban egyszer csak felfigyeltem a motorokra, hogy milyen jól néznek ki és gyönyörű hangjuk van. Akkoriban még senki nem támogatott benne, de én elhatároztam, hogy lesz motorom.

Aztán 17 évesen elkezdtem az A1-es jogosítványt, mit sem törődve azzal amit mások mondanak. Akkor már együtt voltunk a párommal aki úgyszintén szereti a motorokat. Nagyon sokat tanultam tőle és jól esett, hogy végre valaki mellettem áll nem csak az életben hanem ebben is.

Segített a motor választásban és 2014 májusában szert tettem egy Honda CBR 125R típusú motorra. Már az első szezonban beletettem/tettünk 10.000 kilométert. Azóta is velem van ez a gyönyörűség és tervezem, hogy 24 évesen leteszem az “A korlátlant”, és veszek egy nagyobb motort.

Olvass még több inspiráló történetet!

Már sokat nézegettem őket, de ha ott állok a választás előtt ráérek majd dönteni. Inkább a Kawasaki, Honda és Suzukik felé húzok. Addig is a Hondámmal szelem az utakat és remélem még sok élményt ad nekem.

Szélest utat, gumi fákat!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x