fbpx
CsajokMotoros csajok

Besenyei Regina Quad versenyző – VIDEÓVAL!

Besenyei Regina quad versenyzőBesenyei Regina a párja révén került a quadozás közelébe, így esett szerelembe ezzel a technikai sporttal.
Korábban sok sportágat kipróbált a kézilabdától elkezdve a nőies táncon keresztül az inkább férfiasnak tűnő ökölvívásig, de egyik sem volt tartós.

Új sorozatunkban motorversenyző hölgyeket szeretnék bemutatni a motorkerékpár sport minden kategóriájából, hogy olvasóink is láthassák, hogy a nők nem csak képesek elvezetni egy motorkerékpárt, hanem még eredményesek is a motorsportban. Besenyei Regina quad versenyző 2019-ben 3. lett a Hungarian Quad Challange bajnokságon, 2020-ban pedig 2. helyen végzett.

A 22 éves Regina jelenleg nappalin végzi az egyetemet, építőmérnöknek tanul. Két-három évi nyári munkájának fizetéséből sikerült összegyűjtenie annyit, hogy megvegye a Yamaha YFZ450-es quadot, amit azóta is gondosan ápol, és legtöbbször a karbantartásban, szerelésben is aktívan részt vesz.

Több évnyi quadozás, edzés után 2019-ben elhatározta, hogy elindul a Hungarian Quad Challenge versenyen. Mivel akkor még nem volt Lady kategória, néhány quados motoros lánnyal összebeszélve együtt neveztek. Így2019-ben 5-6 versenyző nővel már elindulhatott a külön női értékelés is.

A Hungarian Quad Challenge (HQC) futamai Magyarországon vannak, Béren, Piliscséven, Edelényben, Somogyaszalón és Monoron is voltak már versenyek. Regina nagyon élvezi a versenyhétvégéket, amikor párjával együtt “leköltöznek” a pályára. Elmondása szerint a quadosok világa egy valódi kis család, mindenki ismer mindenkit, és nagyon jó hangulatban telnek ezek a hétvégék.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Idén 5 futama lesz a Hungarian Quad Challenge bajnokságnak, és Regina mind az 5 versenyen indulni szeretne, ha a COVID-19 helyzet is megengedi. Addig is szárazedzéssel, futással és kardióval és persze hétvégi terep edzésekkel készül az idei versenyekre.

Azoknak ajánlja ezt a sportágat,akik egyéni sportban szeretnék kipróbálni magukat. A quad hatalmas adrenalin löketet adni minden alkalommal. A versenyeken pedig az állóképesség mellett azonnali helyzetfelismerésre és önálló problémamegoldó képességre is szükség van, amit szintén nagyon élvez.

5 1 vote
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x