HírekEseményekMotorverseny

King Of The Baggers: A király visszatért a vasárnapi Road Atlanta versenyen

King of the Baggers 2021 első futam AtlantaTyler O’Hara épphogy legyőzte Kyle Wymant a 2021-es Mission King Of The Baggers sorozat nyitófordulójában az elmúlt hétvégén.

A Mission King Of The Baggers bajnokság első fordulójában izgalmas csatát vívott az élen a Mission Foods S&S Cycle Indian Challenger versenyzője, Tyler O’Hara, aki tavaly a King Of The Baggers meghívásos verseny győztese volt, és a MotoAmerica Superbike versenyzője, Kyle Wyman, aki a Screamin’ Eagle Harley-Davidson Road Glide Special motorján ült.

O’Hara és Wyman váltották egymást az élen, Wyman kapta meg a holeshotot, és az ötödik körig vezette a versenyt, amikor O’Hara átvette a vezetést, és végül a kockás zászlót.

A célban O’Hara előnye Wyman előtt alig fél másodperc volt. Eközben a harmadik helyet Frankie Garcia szerezte meg, aki Roland Sands Design Indian Challengerével sorozatban másodszor állhatott a King Of The Baggers dobogójára.

Az S&S Cycle támogatja a 2021-re tervezett mindkét Bagger versenysorozatot – a 2021-es RoadAmerica King of The Baggers sorozat három versenyét, valamint a Drag Specialties Bagger Racing League versenyeit is több mint 30 000 dollár összdíjazással. A nyereményekből a harmadik helyezésig terjedően részesülnek mind az Indian, mind a Harley túramodellek versenyzői.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nézd meg, ahogy a Road Glide dobozon fordul! – VIDEÓVAL!

Idén összesen három MotoAmerica King Of The Baggers futamot rendeznek. A Michelin Raceway Road Atlanta (április 30-május 2.), a RoadAmerica (június 11-13.) és a WeatherTech Raceway Laguna Seca (július 9-11.) versenypályákon rendezik meg.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel egy másik Bagger versenysorozatot is szerveztek. A Drag Specialties Bagger Racing League a Salt Lake City melletti Utah Motorsport Campuson kerül megrendezésre június 25-27. között. Valamint lehetséges, hogy 2021-ben további két BRL-futam időpontját és helyszínét jelentik be.

 

Forrás: MotoAmerica, AMD

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük