EseményekMotorverseny

Vincze Viktória Hanna elsőként zuhant be a célba

h moto team vincze hanna 2Amíg más a húsvét megülésére készülődött, addig a H-MOTO Team versenyzői a szélrózsa több irányába szétszóródva tettek eleget a versenyzéssel kapcsolatos „kötelességeiknek”.

Vincze Hanna az utánpótlás dragbike bajnokság nyitófordulóján vett részt Kiskunlacházán, míg Györfi Alen a kecskeméti Malom Centerben népszerűsítette a magyar gyorsasági motorsportot!

„Nem túl barátságos időjárás – szemerkélő eső, erős szél és hideg – fogadott bennünket szombaton a kiskunlacházi repülőtéren, a Dragracing kupasorozat évadnyitó versenyén. A pálya száraz maradt, a nagy erejű széllökések azonban nehezítették a dolgokat – ám ettől függetlenül elkezdődhettek a futamok.” – meséli kezdeti élményeit Vincze Hanna.

„A motorom jól működött, junior kategóriában az első helyre kvalifikáltam magam az időmérőn. A döntők már kicsit kalandosabbra sikeredtek… Az elődöntőben majdnem kiestem, mert elegykerekeztem a rajtot, de aztán összeszedtem a gépem. A döntő futamon viszont már annyira felerősödött a szél, hogy a pálya végén egy hirtelen lökés egyszerűen felborított a motorral együtt, így gyakorlatilag bezuhantam a célba.

Volt már néhány esésem, de ehhez hasonló még sohasem. Jól vagyok, hiszen a sisakom és a bőrruhám is állta a próbát, a lényeg pedig a végeredmény: mivel nincs benne a szabályzatban, hogy keréken gurulva kell érkezni, ezért, ha csúszva is, de elsőként haladtam át a célvonalon, így sikerült megszereznem a győzelmet! Nincs megállás, a héten a kecskeméti gokart pályán folytatjuk az edzést az április 24.-i MAMS OB-ra.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Györfi Alen mindeközben Kecskeméten vendégeskedett, a helyi bevásárló és szórakoztató központ meghívására motorkiállításon, és prevención vett részt. A H-MOTO Team kiállítói minőségben képviseltette magát, több versenygépét is megcsodálhatta a nagyérdemű, Alent pedig a színpadon faggatták a szervezők a gyorsasági motorosok életéről, mindennapjairól.

A hamarosan kezdődő bajnoki szereplés előtt jó alkalom adódott arra, hogy a szép számmal ellátogató közönség számára kicsit közelebb hozzák a gyorsasági pályaversenyzés világát a H-MOTO Team pilótájának segítségével. „Jó kezdeményezés ez, hiszen vidám hangulatban, sok ember előtt beszélhettünk arról, amiért nap mint nap vállvetve dolgozunk a csapattal. A motorozás nem csak sport, több annál. Szenvedély és életérzés! Ezúton is szeretném megköszönni ezt a remek lehetőséget a Malom Center munkatársainak!” – zárta a szombati történésekkel kapcsolatos mondandóját Györfi Alen.

h-moto team alen 2h-moto team alen 3h-moto team vincze hanna 1h-moto team vincze hanna 3versenynaptar

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük