HírekKultúraMotoros zene

Vadnyugat, country, no és a Dédapám a Kozmixtól

kozmix dedapamA Kozmix együttes, a Skorpió Dédapám című dalát dolgozta fel a saját szájíze szerint, érdekes zenei elemekkel tarkítva a számot. A klipben ismerős motoros arcok tűnnek fel.

A Dédapám, egy gyönyörű dal a Skorpiótól és mindig megrendíti az embert. Így volt ezzel Lala is, a Kozmix énekese.

Egy koncert utáni hosszú éjszaka először csak önmaguknak, jókedvből elkészítették a dal „trendi” változatát. A következő koncerten élőben is bemutatták a közönségnek, és olyan komoly sikere volt, hogy a poénnak szánt húzás „komolyra” fordult.

A fiúk megmutatták az eredményt a dal egyik szerzőjének, Frenreisz Károlynak, aki legalább akkora örömmel fogadta a produkciót, mint a közönség, majd áldását adva az ötletre, megszületett a döntés, hogy a készülő nagylemez mellett önálló bónuszként megjelenik a „Dédapám” Kozmix-változata.

A dalhoz végül baráti összefogásból elkészült egy igazi western hangulatú videoklip is, amely újra gyermekkorba repítette a srácokat, ugyanis lélegzetelállító környezetben egy igazi kosztümös kavalkádot sikerült varázsolniuk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A dal videójában sheriff, bandita, indián és természetesen Dédapám is együtt ferdítik el a komoly western világ hangulatát – igazi játszóházzá. A dal feldolgozása egy könnyed humorral fűszerezett válasz Avicii Wake Me Up című dalára.

A fiúk tovább dolgoznak az új albumon, de ezt a poént nem akarták kihagyni. A dal és a klip igazi meglepetés, örömzene és egy játékos kitérő, nemcsak Kozmix kedvelőknek.

A Kozmix közel 20 éves sikercsapat, amely 8 aranylemez után is képes meglepni önmagát és közönségét.

Az elmúlt két évben fesztivál- és élőkoncertező zenekarként újultak meg a srácok, ráadásul még ma is épp olyan a dinamika, mint a kezdet kezdetén.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük