fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Szelíd Motorosok újratöltve: The Ride Back

easy rider the ride back 02

Hosszas előkészületek után szeptember 17-én jelent meg DVD-n a legendás Easy Rider mozifilm második része, amely felfedi az 1969-es klasszikus szereplőinek családi hátterét.

Az új rész részben folytatása, részben előzménye az Easy Ridernek: a “The Ride Back” felfedi Wyatt “Captain America” ​​Williams (akit eredetileg Peter Fonda alakított) családjának titkait, valamint a családok gyötrelmeit a következő évtizedekben a 40-es, 50-es, 60-as és 70-es éveken keresztül egészen napjainkig.

A film szembeállítja egymással a családot és a motorkerékpárok iránti szerelmet, olyan kérdéseket feszeget, mint a szeretet, háború, becsület, és megváltás, miközben körbelengi az eredeti film szelleme: a legendás “Buddy Ride” és a szabadság folyamatos keresése egy olyan Amerikában, amely azért küzd, hogy megtalálja az önazonosságát.

A történet azzal kezdődik, hogy Morgan Williams hazautazik Arizonába, hogy kibéküljön haldokló apjával. A család fekete báránya, Morgan negyven éve nem beszélt apjával annak következményeként, hogy ő is elhunyt bátyja, Wyatt nyomdokaiba lépett.

Az utat a bátyja védjegyévé vált, legendás motorkerékpáron a Captain Amerika chopperen teszi meg, amelyet helyreállított, miután Wyett meghalt Louisianaban. Morgan összeáll gyerekkori barátjával Wes Coast-tal, és elindulnak a nagy kalandra.

Arra kényszerülnek, hogy szembenézzenek a múlttal annak érdekében, hogy megbocsátást nyerjenek a jelenben. Az utazás a Második Világháború csataterein kezdődik, és a vietnami háborún keresztül megmutatja a sötét múltat, ami miatt szétszakadt a család.

Még több film a Motoros Film Adatbázisban

Az Easy Rider: The Ride Back egy nagy utazás minden korosztály számára. Minden családnak megvannak a maga titkai… és minden legendának van kezdete.

easy rider the ride back 01easy rider the ride back 03

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x