fbpx

A Brittown már DVD-n is

Külföldön már DVD-n is kapható az a dokumentumfilm, amelyet Scott Di Lalla és Zack Coffman, a Choppertown – The Sinners nevű film készítői jegyeznek. A film egyik főszereplője egy Triumph Bonneville motorkerékpár.

A Brittown című dokumentum filmben igazából nem történik semmi extra. A legendás motorkerékpár-szerelő, Meatball, a kaliforniai Hell on Weels motorosklub tagja, és a bolt tulajdonosa mindennapjaiba tekinthetünk be. Ez a nem mindennapi figura a filmben – akárcsak az életben – napközben angol veterán motorokat, Triumph-okat és BSA-kat bütyköl. Összerakja őket a legkisebb csavartól, majd ha kész kipróbálja. Ha nem jó vagy szétesik, megjavítja, ha nem esik szét, akkor együtt örülnek a haverokkal.

Munka után még a családjára is marad ideje, na meg arra, hogy éjszakánként egy együttesben, a Smiling Face Down-ban énekeljen. Időnként pedig az elkészült motorokat próbára teszi a dirt track és flat track versenypályákon is. Néha több, néha kevesebb sikerrel. Az örömeit és a bánatait mind-mind megosztja a barátaival. Szóval semmi extra. Pont mint az élet. Mármint egy megszállott, de elégedett motoros élete.

A filmet a készítők mindazoknak ajánlják, akik el vannak szállva az angol motorokban, akik szeretik nézni, ahogy szét, majd újra összerakják őket csavarról-csavarra. Ajánlják még azoknak is, akiknek jelent valamit, amikor a haverok segítségével sikerül üzembe helyezni egy kétkerekűt, és akár sikereket elérni vele a versenypályán.

És persze ez a film ajánlott mindazoknak, akik már unják a lövöldözős-szexelős hollywoodi sztorikat, helyette egy kellemes kikapcsolódásra, jó motorokra és remek zenékre vágynak.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x